HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόστολος Κατσιφάρας: Ο Σπύρος Δούκας ενέπνεε σεβασμό, εξέπεμπε αξιοπρέπεια

Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα για την απώλεια του Σπύρου Δούκα.  «Άνθρωπος ευγενής, αλτρουιστής, γενναιόδ...

Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα για την απώλεια του Σπύρου Δούκα. 
«Άνθρωπος ευγενής, αλτρουιστής, γενναιόδωρος, ένας ευπατρίδης του Τύπου και ένα πρόσωπο που ενέπνεε σεβασμό και εξέπεμπε αξιοπρέπεια. Αυτός ήταν ο Σπύρος Δούκας η απώλεια του οποίου μας κάνει όλους φτωχότερους. 
Ο Σπύρος Δούκας συνέδεσε τ’ όνομα του με μια λαμπρή περίοδο για την εφημερίδα «Πελοπόννησος». Μια περίοδο τεχνολογικών αλλαγών και αναβαθμίσεων στο περιεχόμενο της εφημερίδας, πάντα με σεβασμό στους συνεργάτες του, στους δημοσιογράφους, στους τεχνικούς, στο διοικητικό προσωπικό, στους ανθρώπους που θεωρούσε οικογένεια του. 
Εργάστηκε, επίσης, συνολικά για την αναβάθμιση του περιφερειακού Τύπου, ως ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων ενώ, μέσα απ’ το ίδρυμα «Λήδας, Νανάς και Σπύρου Δούκα», προσέφερε σημαντικό κοινωνικό έργο, κατά κανόνα αθόρυβα και μακριά απ’ τα φώτα. 
Στους οικείους του αλλά και σ’ όλους τους ανθρώπους που συμπορεύτηκαν μαζί του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.