Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων σας προσκαλούν στην εορταστική εκδή...

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί,
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί στο Μάνεσι, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων στην ταβέρνα  ‘’Το Αλώνι’’ στο Μάνεσι  μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Μικρούς και μεγάλους με ιδιαίτερη χαρά και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουμε να συμμετέχετε, δίνοντας το δικό σας χρώμα και σε αυτή τη νέα χρονιά. Η δική σας παρουσία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης της πολιτιστικής δραστηριότητας του χωριού μας.
Επίσης στον τυχερό που θα πέσει το φλουρί της βασιλόπιτας θα κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο MLS DX 4G προσφορά του συγχωριανού μας Θεοδώρου Ανδρ. Τζούδα.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.