HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με περιπολικό στα Καλάβρυτα ο Γερμανός Πρέσβης γιατι δεν είχε... αλυσίδες (ΦΩΤΟ)

Όσοι δεν είχαν αλυσίδες αντιμετώπισαν προβλήματα στην Πούντας - Καλαβρύτων σήμερα. Από το πρωί, ημέρα μνήμης της Σφαγής των Καλαβρύτω...

Όσοι δεν είχαν αλυσίδες αντιμετώπισαν προβλήματα στην Πούντας - Καλαβρύτων σήμερα.
Από το πρωί, ημέρα μνήμης της Σφαγής των Καλαβρύτων, έπεσε πυκνό χιόνι στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και να μην επιτρέπει -σωστά- την διέλευση οχημάτων που δεν είχαν αλυσίδες.
Αυτό αντιμετώπισαν αρκετοί και εκ των επισήμων που ανέβαιναν σημερα στα Καλάβρυτα και πολλοί έσπευσαν σε καταστήματα του Αιγίου η της Ακράτας για να προμηθευτούν
Το ίδιο συνέβη και με τον Γερμανό Πρέσβη Γενς Πλέτνερ, ο οποίος τελικά ήρθε με... περιπολικό
Έσπευσε μάλιστα να ευχαριστήσει την ΕΛΑΣ για τη βοήθεια που του παρείχε ώστε να υπερβεί το εμπόδιο της κακοκαιρίας σημειώνοντας:
«Συνήθως, το να βρίσκεται κανείς στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού είναι μάλλον κακό σημάδι. Σήμερα, όμως, δεν ισχύει αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην @hellenicpolice. Χωρίς εκείνους σήμερα δεν θα μπορούσα να είχα βρεθεί στα Καλάβρυτα λόγω της πυκνής χιονόπτωσης!» έγραψε σε ανάρτησή του ο Γενς Πλέτνερ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του περιπολικού. 
Να θυμίσουμε σε όλους τους οδηγούς οτι όταν εξορμούν στα ορεινά καλό θα είναι να έχουν τα προβλεπόμενα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.