Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας

Την Τετάρτη,  12 Δεκεμβρίου, παραμονή της 75ης επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στην καθιερωμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συ...

Την Τετάρτη,  12 Δεκεμβρίου, παραμονή της 75ης επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στην καθιερωμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας ,στο Δημαρχείο Καλαβρύτων προεδρεύοντος του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι των μαρτυρικών δήμων, Νίκαιας-Ρέντη και πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Πυλαίας-Χορτιάτη-Πανοράματος και Δωρίδος και οι εκπρόσωποι των μαρτυρικών δήμων, Ανωγείων, Καντάνου -Σελίνου -Παλιόχωρας, Ελασσόνος και Ζαγορίου. Επίσης παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος και δικηγόροι της Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, εκπρόσωπος του ΕΣΔΟΓΕ, μέλος του ΔΣ του Δημοτικού μας Μουσείου καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Καλαβρύτων.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν οι συντονισμένες και διαρκείς για 1)Διατήρηση άσβεστης της μνήμης την Ανάδειξη των Ολοκαυτωμάτων μας και την συνεχή και ασυμβίβαστη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.