HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τζάμπολ τιμής και μνήμης από Καλάβρυτα και Τέμενη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια, η ομάδα μπασκετ της Α.Ε....

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια, η ομάδα μπασκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων, φιλοξένησε τον Αστέρα Τέμενης, το απόγευμα της Πέμπτης (13/12) στο κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων Το τζάμπολ του αγώνα έκανε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Αντιπρόεδρο Θύμιο Φλογερά, τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Θεοδόση Παναγόπουλο, τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Νίκο Κυριαζή, και τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Μέρμηγκα υποδέχθηκαν καλωσόρισαν το γειτονικό σωματείο της Αιγιάλειας με το οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και αντάλλαξαν αναμνηστικά. 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων παρέδωσε αναμνηστικό λεύκωμα για τα Καλάβρυτα και το Ολοκαύτωμα στον προπονητή της ομάδας του Αστέρα Τέμενης, Δημήτρη Μακρή, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμητική πρόσκληση και την φιλοξενία. 
Για την ιστορία της φιλικής αναμέτρησης, ο Αστέρας Τέμενης BC επικράτησε με σκορ 56-80.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.