HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Νίκησε και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Α.Ε.Καλαβρύτων, με την σημερινη άνετη επικρατηση απέναντι στην ομάδα του Άνω Καστριτσίου, μ...

Πάτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Α.Ε.Καλαβρύτων, με την σημερινη άνετη επικρατηση απέναντι στην ομάδα του Άνω Καστριτσίου, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Καλαβρύτων δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους και καθάρισε την αναμέτρηση σε ένα ημίχρονο σημειώνοντας τρία τέρματα  19΄ Φάκος, 34΄ Μενύχτας, 39΄ Γιαννόπουλος.
Τα Καλάβρυτα, για έναν ακόμα αγώνα με αρκετές απουσίες, παρατάχθηκαν με τους Παπαδημητρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Παναγιωτόπουλο και Τζόβολο στα άκρα της άμυνας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φάκο και Παπαγεωργίου, αμυντικά χαφ τους Μενύχτα και Σταύρακα, επιτελικό μέσο τον Δημ. Καλαμαρά, στις πτέρυγες Σταματόπουλο και Αναγνωστόπουλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Γιαννόπουλο.
Αγωνίστηκαν ακόμα στην θέση του Παναγιωτόπουλου, ο Διον. Καλαμαράς (44') ο Ντάλας στη θέση του Φάκου (57') και ο Παπαχριστόπουλος στην  θέση του Γιαννόπουλου (57')
Η ομάδα των Καλαβρύτων έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έκανε πολλές φάσεις, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που κατέβασε ταχύτητα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Αστέρας Τέμενης – Φλόγα Ροδιάς 2-0 (13΄ Δορλής, 38΄ Δαλιάνης)
Αργυρά – Δόξα Ελαιώνα 23/12
Απόλλων Αιγίου – Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 23/12
Φλόγα Κάτω Καστριτσίου – Αυτόνομη 23/12
Αετός Ρίου – Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 23/12
Κεραυνός Σελιανιτίκων – Κεραυνός 2016 23/12

Επόμενη αγωνιστική (5-6/1/19) 
Φλόγα Ροδιάς - Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.