HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σεμινάριο Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Από αριστερά εμφανίζονται: Ο κ. Τοκατλίδης Αλέξανδρος, Δασολόγος και Προϊστάμενος του Δασικού Τμήματος της Περιφέρειας, ο υπεύθυνος Θηροφ...







Από αριστερά εμφανίζονται: Ο κ. Τοκατλίδης Αλέξανδρος, Δασολόγος και Προϊστάμενος του Δασικού Τμήματος της Περιφέρειας, ο υπεύθυνος Θηροφυλακής της Γ΄ ΚΟΠ κ. Πλιάγκος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Γ΄ ΚΟΠ κ. Γραμματσούλιας Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Παπαδάτος Ανδρέας και ο Αντιπρόεδρος κ. Μεσσήνης Αθανάσιος.

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος και Γαραντζιώτης Κων/νος εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην θέση ‘Βρύσες’ Καλλιγάτων της νήσου Κεφαλληνίας. Περί ώρα 18.00 – και ενώ είχε λήξει χρονικά η νόμιμη άσκηση θήρας - άκουσαν τρεις ντουφεκιές από το ίδιο σημείο και οι οποίες προφανώς ήταν για καρτέρι μπεκάτσας.
Έσπευσαν άμεσα στο σημείο αυτό και είδαν ένα άτομο το οποίο έψαχνε στα παρακείμενα χωράφια με ένα φακό. Στη συνέχεια το άτομο αυτό, όταν αντιλήφθηκε τους θηροφύλακες, επιβιβάστηκε στο όχημά του και παρότι οι θηροφύλακες του έκαναν σήμα να σταματήσει, τους αρνήθηκε τον έλεγχο και έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα. Τον ακολούθησαν με το υπηρεσιακό όχημα αλλά τελικά τους διέφυγε.
Ενημερώθηκε άμεσα το Α.Τ. Αργοστολίου και κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες (υποβολή μήνυσης, διαδικασία αυτοφώρου κ.τ.λ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.