Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκαίνια με πολλές παρουσίες για το νέο κατάστημα οπτικών στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν απόψε το βράδυ στο νέο κατάστημα οπτικών στα Καλάβρυτα, (Πάνου Πόλκα 5, δίπλα από το νέο πολύκεντρο - πολιτισ...

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν απόψε το βράδυ στο νέο κατάστημα οπτικών στα Καλάβρυτα, (Πάνου Πόλκα 5, δίπλα από το νέο πολύκεντρο - πολιτιστικό κέντρο). 
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε αποδοτικότητα και υγεία στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του νέου καταστήματος τονίζοντας μάλιστα οτι η επιλογή της ημέρας, παραμονή της Κυριακής του Τυφλού είναι σημαδιακή!
Μεταξύ των πολλών που παραβρέθηκαν, ήταν και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο τ. Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο βοηθός Δημάρχου κ. Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων και δημοτικός σύμβουλος κ. Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Ντόκος, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής και πολλοί επαγγελματίες της πόλης των Καλαβρύτων
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο κατάστημα που έλειπε από την πόλη των Καλαβρύτων και που η ποιότητα και οι καλές του τιμές, θα το καταστήσουν πόλο έλξης.
Τους ευχόμαστε καλές δουλειές   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.