HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα υποδέχονται τα Αργυρά

Με στόχο τη νίκη τα Καλάβρυτα υποδέχονται σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων τα Αργυρά, στο πλαίσιο της 10η...

Με στόχο τη νίκη τα Καλάβρυτα υποδέχονται σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων τα Αργυρά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων θα παραταχθεί (πάλι) με πολλές ελλείψεις αφού θα απουσιάζουν οι τραυματίες, Κουτρουμάνης (ίωση), Τζόβολος, Ασπρούκος, Παπαβραμόπουλος, Σταματόπουλος και ο στραυτευμένος Παπαχριστόπουλος 
Τα Καλάβρυτα βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς (5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και τέρματα 16 υπέρ – 9 κατά και εντός έδρας έχουν 2 νίκες (Απόλλων Αιγίου 4-1, Δόξα Ελαιώνα 2-1), 1 ισοπαλία (Αστέρας Τέμενης 1-1) και 1 ήττα (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 0-2).
Οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες) και τέρματα 19 υπέρ – 9 κατά και εκτός έδρας έχουν 4 νίκες (Άνω Καστρίτσι 3-1, Κεραυνός Σελιανιτίκων 3-0 α.α. Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 4-0, Κεραυνός 2016 3-2) και 1 ήττα (Απόλλων Αιγίου 1-2).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Στέφανο Μαχαίρας – Μουστάκας με βοηθούς τους κ.κ. Σταύρο Ντελή και Ευάγγελο Καρδάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.