HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΤΑΛΕΝΤΟ - ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ταλέντα αλλά κυρίως πειθαρχημένα, ομαδικά και με σεβασμό σε προπονητές, συναθλητές και με παιδιά των άλλων ομάδων τα παιδιά των Ακαδημι...

Ταλέντα αλλά κυρίως πειθαρχημένα, ομαδικά και με σεβασμό σε προπονητές, συναθλητές και με παιδιά των άλλων ομάδων τα παιδιά των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων. Σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η ομάδα της Κ14 έδωσε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Δία Πατρών.
Ο αγώνας συναρπαστικός με πολλές φάσεις αλλά κυρίως καλό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα των Καλαβρύτων προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά οι φιλοξενούμενοι "γύρισαν" το παιχνίδι και με δυο τέρματα πήραν την νίκη. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξαν αλλά κυρίως για τον ήθος τους. Συγχαρητήρια επίσης στο προπονητικό τίμ της ομάδας κ. Βλάχο και κ. Παπαχριστόπουλο και στην διοίκηση της ομάδας που έχει οργανώσει αξιοζήλευτες Ακαδημίες που αποτελούν πρότυπο σε ολόκληρη την Αχαΐα.












   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.