Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Τρίτης 25 Δεκεμβρίου 2018

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της Νομοθεσίας ...

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών 
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του  Ανακριτή Πατρών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία. 
Επίσης, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του ο δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, επιδεικνύοντας δελτίο αιτήσαντος διεθνούς προστασίας άλλου ατόμου, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Χώρα. 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός,  διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου  Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών, για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών για επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και κακόβουλη βλασφημία
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού και τριών ακόμα ημεδαπών ανδρών,  οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, χθες το απόγευμα στην Οβρυά Πατρών,λόγω  προσωπικών διαφορών, απείλησαν και εξύβρισαν με διάφορες φράσεις 48χρονη ημεδαπή, ενώ παράλληλα την έσπρωξαν με τα άκρα τους. 
Επιπλέον, ο 25χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο την 48χρονη προκαλώντας της σωματικές βλάβες. 
Η τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.