HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοινωνικό μέρισμα στις 14 Δεκεμβρίου σε 1,3 εκατ. δικαιούχους

Αύριο Πέμπτη 6/12/18 αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση με τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για το έκτακτο κοινωνικό μέρ...

Αύριο Πέμπτη 6/12/18 αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση με τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα ενώ την Παρασκευή 7/12/18 θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Στις 14 Δεκεμβρίου θα πληρωθεί το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα σε περίπου 1,3 εκατ. δικαιούχους.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί η τροπολογία για το επίδομα στέγασης που θα ξεκινήσει να χορηγείται από το 2019 σε περίπου 350.000 νοικοκυριά που πληρώνουν ενοίκιο ή δόση στεγαστικού δανείου. Το επίδομα θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, το εισόδημα και την περιουσιακή κατάσταση.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα πιστώσει πρόσθετα ποσά στους λογαριασμούς όσων έκαναν κατά την περυσινή σεζόν αίτηση για το επίδομα θέρμανσης και έλαβαν το επίδομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.