Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην ΕΡΤ για τρία χρόνια η Formula 1

Από την τηλεόραση της ΕΡΤ θα μεταδίδεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2019-21), όχι όμως με τη μορφή...

Από την τηλεόραση της ΕΡΤ θα μεταδίδεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2019-21), όχι όμως με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, η κρατική τηλεόραση απέκτησε το πλήρες «πακέτο» των δικαιωμάτων προβολής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δηλαδή θα προβάλει τόσο όλους τους αγώνες και σε… ζωντανή ώρα (όχι σε «κονσέρβα» τα ασιατικά γκραν πρι, όπως συνέβη τις τελευταίες σεζόν), αλλά και τα ελεύθερα και κατατακτήρια δοκιμαστικά.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω της απόφασης που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η ΕΡΤ προχώρησε στην «απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων τηλεοπτικής και διαδικτυακής (Ίντερνετ και κινητή τηλεφωνία) ζωντανής μετάδοσης από τα μέσα της ΕΡΤ ΑΕ, μόνο για την Ελλάδα, 21 αγώνων της FORMULA 1 για την περίοδο 2019 έως 2021 καθώς και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου μαζί με τις κατατακτήριες δοκιμές».


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το αντίτιμο που κατέβαλε η ΕΡΤ για να αποκτήσει τα πλήρη τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1, ανέρχονται σε «6.000.000,00 €, πλέον ΦΠΑ, που θα βαρύνουν αντιστοίχως τους προϋπολογισμούς της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης για τα τρία έτη), με τη ρητή υποχρέωση της δικαιούχου εταιρίας να τοποθετήσει διαφημίσεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΕ αξίας 3.600.000,00 €, (πλέον ΦΠΑ και λοιπών φόρων  επιβαρύνσεων και προ εκπτώσεων τζίρου πελατών και επιβράβευσης) τα έτη 2019, 2020 και 2021, σύμφωνα με το media plan της ΕΡΤ».

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, όπως και τα τελευταία χρόνια, το πλήρες πακέτο της F1 είχε αποκτήσει η Cosmote TV ενώ η ΕΡΤ μετέδιδε σε παράλληλη ζωντανή μετάδοση όλα τα γκραν πρι, πλην των πρωινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.