HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Euroleague: Πεντάρα στη Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός φιλοδώρησε με πέντε γκολ την αδύναμη και ανήμπορη να αντιδράσει Ντουντελάνζ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αποθεώθ...

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός φιλοδώρησε με πέντε γκολ την αδύναμη και ανήμπορη να αντιδράσει Ντουντελάνζ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αποθεώθηκε από τον κόσμο του.
Σκόρερ δύο φορές ο Φορτούνης, εξαιρετικό ψαλιδάκι ο Λάζαρος ενώ τα άλλα δύο τέρματα έβαλαν οι Τοροσίδης αλλά και ο Χασάν σε φάση με σουτ του Φετφατζίδη όμως. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έπιασαν τους επτά πόντους στον όμιλό τους στο Europa και φυσικά παρέμειναν γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Αποχώρησαν τραυματίες οι Ναουέλ και Νάτχο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Νάτχο (61' λ.τρ. Τουρέ), Καμαρά, Φορτούνης (56' Χασάν), Ποντένσε, Ναουέλ (34' λ.τρ Φετφατζίδης) και Λάζαρος.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Μπονεφουά, Γιορντάνοβ, Πρέμπε, Σνελ, Μελίσε, Στολτς (85' Στρουμπφ), Μπίσεβατς, Κρούσκα (60' Γένσεν), Κουτουριέ, Σινάνι και Τουρπέλ (74' Πέρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.