HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λήστεψαν ηλικιωμένους στην Ηλεία και την Αρκαδία

Εφιάλτη έζησε μια 89χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία εισέβαλαν από την ανασφάλιστη πόρτα τρεις ...

Εφιάλτη έζησε μια 89χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία εισέβαλαν από την ανασφάλιστη πόρτα τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.
Οι κακοποιοί ξύπνησαν απότομα την πανικόβλητη ηλικιωμένη τα ξημερώματα της Κυριακής, την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και της ζήτησαν για να τους δώσει όσα χρήματα είχε. 
Η 89χρονη τους έδειξε πού φύλαγε την πενιχρή σύνταξή της και οι κουκουλοφόροι άρπαξαν 460 ευρώ, πριν χαθούν στο σκοτάδι. Η υπερήλικη ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων και διενεργούν προανάκριση.
Ακόμη πιο βίαιη ήταν η ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην κοινότητα Ελληνικό του Δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία. Άγνωστοι εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι τους, τους ακινητοποίησαν και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Τελικά, άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες αναζητούνται από το αστυνομικό τμήμα Γορτυνίας που διενεργεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.