Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα - Επιστρατεύτηκε η «Αύρα»

Εκτεταμένα επεισόδια   βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων: Λίγο μετά το τέλος της πορείας για την 45η επέτειο της εξέγερση...

Εκτεταμένα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων: Λίγο μετά το τέλος της πορείας για την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η πρώτη εστία μεγάλης έντασης εκδηλώθηκε έξω από τη ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου διαδηλωτές εκσφενδόνισαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, ενώ τραυματίσθηκε ένας 24χρονος που παρελήφθη από ασθενοφόρο. 
Λίγο μετά τις οκτώμισι το βράδυ τα Εξάρχεια μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης με τους κουκουλοφόρους που εμφανίσθηκαν πανέτοιμοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες, να καίνε τη Σημαία, να σπάνε και να καταστρέφουν τα πάντα. 
Την ίδια ώρα οι δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν να περιορίσουν τους νεαρούς που δρουν με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, μέσα από το οποίο εκσφενδονίζουν μολότοφ. 
Οι βόμβες μολότοφ πέφτουν βροχή, με αποτέλεσμα πολλοί κάδοι απορριμάτων να έχουν πάρει φωτιά.
Στην προσπάθειά της η αστυνομία να περιορίσει το μέτωπο, «επιστράτευσε» την Αύρα (ειδικό θωρακισμένο υδροφόρο όχημα), κάνοντας ρίψεις νερού έξω από την κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου.
Απαντώντας, οι αντιεξουσιαστές πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.
φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.