HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης του Σχολικού Συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός»

Η Βιβλιοθήκη του Σχολικού Συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», αριθμεί περίπου 20.000 τίτλους που κ...


Η Βιβλιοθήκη του Σχολικού Συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», αριθμεί περίπου 20.000 τίτλους που καλύπτουν όλους τους τομείς σε πνευματικό και επιστημονικό επίπεδο. Χωροταξικά διαρθρώνεται σε τρεις αίθουσες. Η πρώτη αίθουσα είναι του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου που σήμερα αριθμεί πάνω από 11.500 τίτλους βιβλίων. Δεύτερη, η αίθουσα «Επίδαυρος» που αριθμεί 5.400 τίτλους βιβλίων, CD, VIDEO, και τέλος η αίθουσα «Σοφία-Χριστίνα Μιχαηλίδη» που αριθμεί 3.000 τίτλους βιβλίων, 700 μουσικά CD και 300 μουσικούς δίσκους βηρυλλίου. 
Στα πλαίσια της ίδρυσης και λειτουργίας της, διέπετε από Εξωτερικό Κανονισμό χρήσης -δανεισμού για τα μέλη - χρήστες της (μάθηση σχολείου). Μάλιστα, η βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή και στην τοπική κοινωνία και για τους Καλαβρυτινούς πολίτες και φοιτητές. 
Έτσι λοιπόν και τη φετινή σχολική χρονιά, με τη βοήθεια του Δήμου Καλαβρύτων και την παραχώρησή της βιβλιοθηκονόμου Συμπατριώτισσάς μας Νάνσυ Ρηγοπούλου του Γεωργίου, η βιβλιοθήκη μας ανοίγει τις πόρτες της για τους μαθητές, τους απλούς πολίτες και τους φοιτητές των Καλαβρύτων και θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχτούμε… 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 8:00-13:45 
Διεύθυνση: Κηπουργού Ευσεβίου 4 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26920 24710 
Καλάβρυτα 21 Νοεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.