Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πάτρα ο Γ. Γρ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα στις αγροτικές περιοχές

Θεματική Συνάντηση Εργασίας για την επιχειρηματικότητα στις αγροτικές περιοχές, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Α...

Θεματική Συνάντηση Εργασίας για την επιχειρηματικότητα στις αγροτικές περιοχές, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπου Κασίμη συγκαλείται την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα, η 4η Συνάντηση Εργασίας του ευρωπαϊκού έργου Rur@al SMEs.

Το έργο αφορά στις «Στρατηγικές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) σε αγροτικές περιοχές» και οι εργασίες της Συνάντησης θα ξεκινήσουν στις 10.30π.μ. με χαιρετισμό από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα.

Να σημειωθεί ότι το έργο Rur@l SMEs υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG Europe και εστιάζει στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές, στην ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, δίνοντας έμφαση στην αγροτική παραγωγή, την υδατοκαλλιέργεια και τα τρόφιμα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, τα υλικά και την μικροηλεκτρονική, το ICT και τις ενεργειακές εφαρμογές.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κασίμης θα μιλήσει για τις «νέες προκλήσεις της ΚΑΠ και το πεδίο της επιχειρηματικότητας στον αγροτικό χώρο», ενώ εισήγηση θα γίνει και από τον Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αλέξανδρο Κουτσούρη, με τίτλο: «Το πεδίο της καινοτομίας στον  αγροτικό χώρο».

Στο πλαίσιο της Συνάντησης Εργασίας θα πραγματοποιηθεί, επίσης, Θεματικό Εργαστήριο με αντικείμενο την «Αξιοποίηση Απόψεων Φορέων Επιχειρηματικότητας σε Αγροτικές Περιοχές για τη Διαμόρφωση του Σχεδίου Δράσης του έργου Rur@l SMEs: Παρουσίαση και Ανάλυση Στοχευμένου Ερωτηματολογίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.