HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γκάζια, θέαμα και ταχύτητα κυριάρχησαν στην Πιτίτσα (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά η Ανάβαση της Πιτίτσας από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών. Πρόκειται για έναν αγώνα ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά η Ανάβαση της Πιτίτσας από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών.
Πρόκειται για έναν αγώνα θεσμό για το μηχανοκίνητο αθλητισμό της περιοχής που συμμετέχουν κάθε χρόνο, δεκάδες οδηγοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τις 88 και οι οδηγοί πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ήχος από τα γκάζια και τις ταχύτητες των αυτοκινήτων κυριάρχησε το πρωί της Κυριακής σε όλο το Πλατάνι.
Ένα ακόμα στοιχείο που χαρακτήρισε την φετινή διοργάνωση ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τον  αγώνα που ήταν αρκετός και έδειξε να απολαμβάνει το θέαμα, αλλά και την θέα της Πάτρας και του Πατραϊκού που πρόσφερε ένα τόσο όμορφο μέρος. 
Με λίγα λόγια η διοργάνωση ήταν αρκετά επιτυχημένη και φέτος από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών και η Ανάβαση της Πιτίτσας, ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσε την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να παρακολουθήσουν από κοντά ένα θεαματικό δρώμενο που τους έβγαλε από τα συνηθισμένα και την καθημερινότητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.