HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκλονιστικό παιχνίδι στα Καλάβρυτα - Πρόκριση στα πέναλτι για την Α.Ε.Κ.

Συγκλονιστικό παιχνίδι σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς έγινε στα Καλάβρυτα, όπου η ΑΕ Καλαβρύτων  επιβλήθηκε 6-5 στα πέναλτι του Λιμνοχ...

Συγκλονιστικό παιχνίδι σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς έγινε στα Καλάβρυτα, όπου η ΑΕ Καλαβρύτων επιβλήθηκε 6-5 στα πέναλτι του Λιμνοχωρίου και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας.  
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αντάξιο των δύο ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ  (τα Καλάβρυτα στον 3ο όμιλο και το Λιμνοχώρι στον 1ο όμιλο)

Ο αγώνας
Σ ένα δυνατό και με πολλές φάσεις παιχνίδι, η ομάδα του Λιμνοχωρίου προηγήθηκε στο 63΄με τον Δημόπουλο. Στο 85΄λεπτό όμως ο φορμαρισμένος Γιώργος Τσαβαλάς σε μια πολύ ωραία προσπάθεια ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.
Η παράταση επιφύλασσε και άλλες συγκινήσεις αφού στο 101΄ η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μιχάλη Γιαννόπουλο να εκτελεί εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Φάκκος και με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 110’ με κεφαλιά του Κυριακόπουλου.
Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι εκεί τα Καλάβρυτα πιο εύστοχα επικράτησαν με 6-5 και πήραν μια μεγάλη πρόκριση.
Να σημειώσουμε οτι από τα Καλάβρυτα απουσίαζαν λόγω τραυματισμού, οι Τζόβολος, Ντάλλας, Κουτρουμάνης, Σταματόπουλος και Ασπρούκος
Τα πέναλτι:
Παπαδόπουλος 1-0
εύστοχο πέναλτι Λιμνοχωρίου 1-1
Δημ. Καλαμαράς (απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λιμνοχωρίου) παρέμεινε το 1-1
πέναλτι του Λιμνοχωρίου απέκρουσε ο Λέσης παρέμεινε το 1-1
Γιαννόπουλος 2-1
εύστοχο πέναλτι Λιμνοχωρίου 2-2
Μενύχτας 3-2
εύστοχο πέναλτι Λιμνοχωρίου 3-3
Σταύρακας 4-3
εύστοχο πέναλτι Λιμνοχωρίου 4-4
Παπαχριστόπουλος 5-4
εύστοχο πέναλτι Λιμνοχωρίου 5-5
Παναγιωτόπουλος 6-5 
Πέναλτι του Λιμνοχωρίου, απέκρουσε ο Λέσης η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και η πρόκριση στα χέρια της Α.Ε.Καλαβρύτων.
Συνθέσεις  
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Διον. Καλαμαράς (75΄ Φάκος), Παναγιωτόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Παπαβραμόπουλος,
Μπερτσουκλής (70΄ Μενύχτας), Καμπεράι (60΄ Δημ. Καλαμαράς), Παπαδόπουλος, Τσαβαλάς, Σταύρακας, Αναγνωστόπουλος (66΄ Γιαννόπουλος).
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Λίτης, Γερασιμόπουλος, Ν. Μπεκίρης (60΄ Δημόπουλος), Παρασκευόπουλος, Μ. Μπεκίρης, Καρίτσα, Χρυσανθόπουλος, Ντουράι (79΄ Τσαγκαράς), Αλεξανδρόπουλος (105΄ Τζελάκης), Μπακούλιας (46΄ Κυριακόπουλος), Δημητρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.