Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακόμα εννέα πυροσβεστικά οχήματα από την Περιφέρεια για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος

Με επιπλέον εννέα οχήματα πρόκειται να ενισχύσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς δόθηκε η προέγκριση για τ...

Με επιπλέον εννέα οχήματα πρόκειται να ενισχύσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς δόθηκε η προέγκριση για την υπογραφή δύο νέων συμβάσεων, μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης. 
Πρόκειται για συμβάσεις με προϋπολογισμό 1.693.594 ευρώ που αφορούν στην ενίσχυση του στόλου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε νέα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα (4Χ4) 5 τόνων και τέσσερα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα 10 τόνων, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και άλλων συμβάντων αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού Σώματος. 
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας είχε προχωρήσει στην προέγκριση άλλων πέντε υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων ελαφρού τύπου (4Χ4). 
«Βήμα βήμα, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020, υλοποιούμε το έργο αναβάθμισης του στόλου των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Δυτική Ελλάδα και συμβάλλουμε στην ετοιμότητα τους απέναντι σε κάθε απειλή της ζωής και της περιουσίας των πολιτών», ανέφερε σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας. 
Συνολικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχει δρομολογήσει την ενίσχυση του στόλου της Πυροσβεστικής με 29 οχήματα, συνολικού προϋπολογισμού 6.997.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης του έργου το Αρχηγείο του Σώματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.