Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικές στιγμές στο Κάννη Κλειτορίας - Όλο ο χρονικό της τραγωδίας (ΦΩΤΟ)

Τραγικές στιγμές ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε χθες βράδυ στο Κάννη (Καλλιθέα) Κλειτορίας, όπου βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρός ο 25χρονος κτηνοτρ...

Τραγικές στιγμές ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε χθες βράδυ στο Κάννη (Καλλιθέα) Κλειτορίας, όπου βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρός ο 25χρονος κτηνοτρόφος Σωτήριος Δημ. Παναγόπουλος.
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν στις 6:00μμ όταν ο πατέρας του άτυχου νεαρού, αναζήτησε τον γιό του που δεν είχε ακόμα κατεβεί από το βουνό όπου βρισκόταν με τα αιγοπρόβατα που διατηρούσε.
Ο πατρέας μαζί με την 22χρονη κόρη του έσπευσαν να τον αναζητήσουν. Μετά από αρκετή ώρα, το σημείο που είχε πέσει ο 25χρονος "υπέδειξαν" τα σκυλιά του που ήταν μαζί του.
Πατέρας και αδερφή βρισκόμενοι μπροστά σε μια τραγωδία, ειδοποίησαν τις αρχές περίπου στις 9:30μμ. Αμέσως κοινητοποιηθηκε το Α.Τ.Κλειτορίας και η Π.Υ Καλαβρύτων και οργανώθηκε μια μεγάλη επιχείρηση, για την ανάσυρση του άτυχου νεαρού.
Το σημείο
Το σημείο όπου έπεσε ο 25χρονος ήταν εξαιρετικά δύσβατο και απόκρημνο στο βουνό από Κάννη προς Σιγούνι στην θέση "Τρανή ράχη". Με την βοήθεια κατοίκων που ήξεραν την περιοχή, άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων και του Α.Τ.Κλειτορίας, ανέβηκαν στο σημείο έπειτα από επίπονες και δύσκολες συνθήκες, περίπου στις 10:30. 
Το άψυχο σώμα του νεαρού, βρισκόταν σε γκρεμό 20 μέτρων. Αμέσως άρχισε η διαδικασία ανάσυρσις και μεταφοράς του που κράτησε περίπου 2 ώρες. Κατά τις 11:30 στο σημείο έφτασαν και άντρες της 6ης ΕΜΑΚ που ανέβηκαν και αυτοί για να βοηθήσουν.
Το άψυχο σώμα του 25χρονου μεταφέρθηκε στο σημείο πρόσβασης και από εκεί με ασθενοφόρο του Κ.Υ.Κλειτορίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων
 Στο σημείο επιχειρούσαν, άντρες της ΠΥ Καλαβρύτων με επικεφαλής το Διοικητή κ. Χάρη Γιαννάκη, άντρες του Α.Τ.Κλειτρίας με επικεφαλής το Διοικητής του κ. Παναγάκη, ασθενοφόρο του Κ.Υ.Κλειτορίας με τον γιατρό κ. Παπαχριστόπουλο.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι την εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση και άκρως επικίνδυνη έφεραν εις πέρας οι άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων όπου και αναρριχήθηκαν και μετέφεραν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες τη σωρό του 25χρονου, αλλά και οι άντρες του Α.Τ.Κλειτορίας που μαζί με κατοίκους - οδηγούς έφτασαν και αυτοί στο δύσβατο σημείο 
Τραγικές στιγμές
Τραγικές φυγούρες ο πατέρας και 22χρονη αδελφή του που επί ώρες ήταν δίπλα στο άψυχο σώμα του δικού του ανθρώπου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ βρισκόμενος σε δύσβατη δασική περιοχή, στην θέση Τρανή Ράχη 
Καλλιθέας Κλειτορίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε χαράδρα ύψους 500 μέτρων.
Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των ακριβή αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος – πτώσης από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.