HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψήφιος για τον Δήμο Καλαβρύτων ο Γεώργιος Τσενές

Την υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Καλαβρύτων ανακοίνωσε και ο Γεώργιος Τσενές. Η Ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει ως εξής...


Την υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Καλαβρύτων ανακοίνωσε και ο Γεώργιος Τσενές.
Η Ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει ως εξής: 
«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Η απόφασή μου να είμαι επικεφαλής ενός Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού σηματοδοτεί τη συνέχεια μιας πορείας που έχει ξεκινήσει από παλιά. Είναι μια κίνηση που δηλώνει μόνο την αγωνία μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Δεν επιζητώ αξιώματα και τίτλους. Διεκδικώ όμως, ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, έναν Δήμο ανοιχτό και ελεύθερο για όλους τους πολίτες του. Γι’αυτό σας καλώ, όλους μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή παραμερίζοντας κάθε κομματικό χρωματισμό με μοναδικό στόχο τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. 
Με αίσθημα ευθύνης, με γνώση των αναγκών, των προβλημάτων και των λύσεών τους, με σχεδιασμό και πρόγραμμα, με πρωτοβουλίες και δράσεις θα εργαστούμε σκληρά και όλοι οι Καλαβρυτινοί θα γίνουν περήφανοι κάτοικοι ενός όμορφου Δήμου, όπου η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ θα αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της διοίκησής του.
Βασικό μέλημά μας θα είναι η ανάπτυξη του Δήμου μας. Για να υπάρξει όμως ανάπτυξη, προϋπόθεση είναι να υπάρχουν υποδομές που έχουν να κάνουν με την οδοποιία, την ύδρευση, την αποχέτευση, το φωτισμό κ.α. Είναι αδιανόητο, εν έτει 2018, μέρος του δικτύου ύδρευσης των Καλαβρύτων να γίνεται από αμιαντοσωλήνες ή οι μαθητές να μην μπορούν να πάνε σχολείο λόγω του κακού οδικού δικτύου.
Εκτός των βασικών έργων υποδομής, προτεραιότητά μας θα είναι η ανάπτυξη του Τουρισμού πάνω σε υγιείς βάσεις, για 365 ημέρες το χρόνο αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τα φυσικά, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της περιοχής μας. Θα δώσουμε έμφαση στη Γεωργία και την Κτηνοτροφία συνδέοντάς τες με τον Τουρισμό και την ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ. Έτσι, θα δώσουμε την ευκαιρία στους νέους μας να βρουν απασχόληση στον τόπο τους και στους παραγωγούς μας να πωλούν τα προϊόντα τους σε καλύτερες τιμές.
Όλοι όσοι συστρατευόμαστε σ’αυτή την προσπάθεια έχουμε ως μοναδικό στόχο την ανιδιοτελή προσφορά προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας. Είναι η ώρα να ξεφύγουμε απ’αυτό που μεθοδευμένα προσπαθούν να επιβάλουν ο τέως και ο νυν Δήμαρχος εγκλωβίζοντας τους συνδημότες μας στο ψευτοδίλημμα πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να παρουσιάζονται ως νέοι σωτήρες, όταν είχαν την ευθύνη του Δήμου επί σειρά ετών και μάλιστα σε εποχές που το χρήμα έρεε και ειδικότερα με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν εκλεκτά στελέχη.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα χρήματα που χάθηκαν για το ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ, τον ΟΔΟΝΤΩΤΟ, που θα πήγαινε στο Χιονοδρομικό, το ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΙΣΚΑΣ, την ανάλυση των πηγών του ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ,  το ΔΡΟΜΟ της ΚΕΡΤΕΖΗΣ κ.α.
Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αναμετρηθούν οι ιδέες, τα προγράμματα και η ικανότητα υλοποίησής τους. Οι πάσης φύσεως αναθέσεις που έχουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο από τη μια μεριά, και από την άλλη η εκμετάλλευση της ανάγκης για εργασία τριών ή τεσσάρων μηνών πρέπει να σταματήσουν άμεσα. 
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το Δήμο και κάθε άλλο κρατικό ή ιδιωτικό φορέα για εκμαυλισμό συνειδήσεων. Η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η αλληλεγγύη για τους κοινωνικά αδύναμους πρέπει να είναι κανόνας για όλους. Και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να το επιβάλουμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και αφοσιωνόμαστε στην προσπάθειά μας να πάμε το Δήμο Καλαβρύτων μπροστά. Το οφείλουμε σε όλους τους Καλαβρυτινούς που κατοικούν στην ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου μας. Όχι μόνο στις σημερινές, αλλά και στις επόμενες γενιές.
Γιώργος Τσενές
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.