HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε σήμερα στην "Πελοπόννησο" το ένθετο για τα Καλάβρυτα

Σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου με την "Πελοποννησιακή 'Λαύρα", το ειδικό 4σέλιδο ένθετο της εφημερίδας "Πελοπόννησος&qu...

Σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου με την "Πελοποννησιακή 'Λαύρα",
το ειδικό 4σέλιδο ένθετο της εφημερίδας "Πελοπόννησος"
Ρεπορτάζ: Ο δήμαρχος Καλαβρύτων σήκωσε το γάντι που έριξε ο Θανάσης Παπαδόπουλος και μίλησε χθες για «νοσταλγούς του παρελθόντος» και των εποχών των «παχιών αγελάδων», τονίζοντας ότι θα κριθεί μόνο από τους δημότες, για το έργο του…

σε τίτλους...
@ Παρουσιάζεται στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, το Ορατόριο «Αίμα και Μύρο Νεομαρτύρων»
@ Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης προχωρά την Ψηφιακή προβολή των Καλαβρύτων
@ Γιορτή Καρυδιού με εκπλήξεις στο Κρυονέρι
@ Πως τίμησαν την εθνική επέτειο στα Καλάβρυτα
@ Η μνήμη του μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου στο Μάνεσι και την Κλειτορία
.. αλλά και πιο αναλυτικά:
@ Με μια δήλωση στην οποία αποφεύγει οποιαδήποτε νύξη στην υφιστάμενη δημοτική αρχή και το έργο της, ο Θανάσης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά για τον Δήμο Καλαβρύτων.
Επέστρεψε μετά από μια 8ετία στα Δημοτικά, προκαλώντας όμως την έντονη αντίδραση του δημάρχου Γιώργου Λαζουρά ο οποίος τον είχε διαδεχθεί παλαιότερα στη θέση
του δημάρχου.
Μια ακόμη υποψηφιότητα για τον Δήμο των Καλαβρύτων χθες από τον γνώριμο των Καλαβρυτινών Γιώργο Τσενέ ο οποίος επιτέθηκε και στους δύο με υπονοούμενα για προ-σωπικές επιδιώξεις. Ο ίδιος δηλώνει ότι θα εργαστεί για όλους τους Καλαβρυτινούς, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα...
@ Το Ορατόριο «Αίμα και Μύρο Νεομαρτύρων Καλαβρυτινών» παρουσιάζεται φέτος κατά την παραμονή του μεγάλου εορτασμού της φετινής επετείου του Ολοκαυτώματος, στα Καλάβρυτα.
Το Ορατόριο, εμπνευσμένο από τη θυσία των Καλαβρυτινών το 1943, είναι μια επικολυρική σύνθεση με βαθείς ανθρώπινους τόνους παραστατικές εικόνες και στοχαστι-κές αναφλέξεις. Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου» παρουσιάζει το Ορατόριο με 80μελή χορωδία και μουσικό σύνολο.
@ Ο Νίκος Μαγκαφάς παρουσίασε στους φορείς το σχέδιο τουριστικής προβολής που είχε περιγράψει πρόσφατα στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων.
@ Μεγάλη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα. Προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνων καιεκκλησιασμός.
@ Γιορτή Καρυδιού στο Κρυονέρι με την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Κα-λαβρυτινών και Φίλων Πάτρας ν' ανοίγει τον χορό..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.