Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΑΖΟΥΡΑΣ: "Ιστορική μέρα για τα Καλάβρυτα"

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για τον εκσυχρονισμό του παρα...

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για τον εκσυχρονισμό του παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς. Ο κ. Λαζουράς, συνοδευόμενος από τον Αντισήμαρχο κ.Χουλιάρα και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού κ. Σπυρόπουλο, μετά το τέλος της συνεδρίασης και της ομόφωνης θετικής απόφασης, δήλωσε τα εξής:
"Μιά ιστορική ημέρα,σήμερα,για τα Καλάβρυτα,το Χιονοδρομικό μας Κέντρο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Πρίν από λίγο, ψηφίσθηκε, ομόφωνα, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, η υποβολή της πρότασης χρηματοδότησης- που μελέτησε, συνέταξε και ωρίμασε,ο Δήμος μας και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο-των αναγκαίων έργων,αναβάθμισης,βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων,στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων,ύψους 19.418·636 Ευρώ και συνολικού προϋπολογισμού των έργων 25.110.000 Ευρώ,με το ΦΠΑ. Ένα μεγάλο, ευχαριστώ , στον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες, τον Πρόεδρο και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και στα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, που, αποδέχθηκαν ομόφωνα,την τεκμηριωμένη πρότασή μας και στήριξαν τα Καλάβρυτα και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο. ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ,ΘΑ ΖΗΣΕΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ,30-50,ΧΡΟΝΙΑ. Ο αείμνηστος ΠΑΝΟΣ ΠΟΛΚΑΣ, που το ίδρυσε και φέρει το όνομά του,θα χαίρεται και θα συγχαίρει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.