Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: "Χ"άθηκε το τρίποντο στο 86΄

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ε.Καλαβρύτων και Αστέρα Τέμενης που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων με φόντο τα χιον...

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ε.Καλαβρύτων και Αστέρα Τέμενης που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων με φόντο τα χιονισμένα βουνά. Σ ένα κακό παιχνίδι όπου "φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη", το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο και να ικανοποιεί και τις δυο ομάδες.
Τα Καλάβρυτα δεν έπαιξαν καλά, με αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και χωρίς καλή ανάπτυξη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες. Όσο κυλούσε το παιχνίδι έδειχνε ότι όποιος θα σημείωνε τέρμα θα έπαιρνε και το "τρίποντο" και τα Καλάβρυτα τα κατάφεραν στο 80΄λεπτό με το Μιχάλη Γιαννόπουλο. Οι πανηγυρισμοί όμως δεν κράτησαν πολύ αφού στο 86' έπειτα από λάθος έξω απο την μεγάλη περιοχή έδωσε την ευκαιρία στου φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν και να χαθεί ένα σημαντικό "τρίποντο" για τα Καλάβρυτα, που παραμένουν ωστόσο ψηλά, σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ένας αγώνας αλλά "μαραθώνιος" ... 

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν
Παπαδημητρόπουλος, Παπαχριστόπουλος (74΄Διον. Καλαμαράς), Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Φάκος, Παπαδόπουλος, Γκεράρντ (67' Σταύρακας, Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Αναγνωστόπουλος (59' Ασπρούκος - 77' λτ. Τσαβαλάς).
Απουσίααζαν λόγω τραυματισμού, Κουτρουμάνης και Σταματόπουλος, ενώ ο Τζόβολος δεν αγωνίστηκε τελευταία στιγμή λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Απών επίσης (δικαιολογημένα)  από την αναμέτρηση και ο Νίκος Ντάλλας 

Επόμενη αγωνιστική
Επόμενη αγωνιστική για τα Καλάβρυτα, την Κυριακή 25/11 στις 5μμ όπου θα υποδεχθούν στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων την Δόξα Ελαιώνα. 

Στον άλλο σημερινό αγώνα η Δόξα Ελαιώνα επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων 3-0 (34΄ Μανέτας, 78΄ Καΐσι, 79΄ Δ. Κοσκινάς)
Την Κυριακή 18/11 παίζουν
Φλόγα Κάτω Καστριτσίου – Κεραυνός 2016 
Αετός Ρίου – Φλόγα Ροδιάς 
Απόλλων Αιγίου – Α. Καστρίτσι 
Αργυρά – Αιγείρα/Ακράτα 
Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων – Αυτόνομη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.