HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Κυριακής 4/11/18

Εξιχνίαση κλοπής Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το πρ...

Εξιχνίαση κλοπής
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, ο δράστης συνάντησε ηλικιωμένη ημεδαπή σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και μετέβη στην οικία της με το πρόσχημα παροχής βοήθειας (μεταφορά των προϊόντων), όπου με την μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, προκάλεσε ρύπανση σε τμήμα εξωτερικής τοιχοποιίας κτιρίου στην Πάτρα, ρίχνοντας μπογιά ερυθρού χρώματος.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ακόμα μια περίπτωση απάτης που διέπραξε ο 45χρονος, ο οποίος με το ίδιο πρόσχημα έπεισε  24χρονο ημεδαπό να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε επίσης ότι ο δράστης πριν από τέσσερις μήνες επισκεύασε σε συνεργείο οχημάτων του 24χρονου, το αυτοκίνητο του, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 4.500 ευρώ για τις πραγματοποιηθείσες εργασίες. 
Ειδικότερα, ο δράστης πριν από δυο μήνες περίπου έπεισε δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 43 και 34 ετών,  να του καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των -16.327- ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά και μεταφορά δυο οχημάτων από την Γερμανία στη Χώρα μας».

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.