HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νυχτερινός περίπατος στην πόλη των Καλαβρύτων - (26 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όλες οι ώρες, όλες οι μέρες, όλες οι εποχές, είναι ξεχωριστές για τα Καλάβρυτα. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, και δίπλα στην Πάτ...

Όλες οι ώρες, όλες οι μέρες, όλες οι εποχές, είναι ξεχωριστές για τα Καλάβρυτα. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, και δίπλα στην Πάτρα, στην καρδιά μιας περιοχής με παραμυθένια δάση, κρυστάλλινα ποτάμια, απόκοσμα φαράγγια, μυστηριακά σπήλαια, πολλά διάσπαρτα πανέμορφα χωριά, και κυρίως μεγάλη ιστορία, αποτελεί ένα ιδανικό τόπο. Θα βρείτε όμορφα ταβερνάκια, ζεστά café και τη νυχτερινή ζωή που λείπει από άλλους «χειμερινούς» προορισμούς. Οι ξενώνες του αποτελούν ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα χωριουδάκια και την φύση γύρω τους, ενώ από τον γραφικότατο σταθμό του ξεκινά καθημερινά τις διαδρομές του ο περίφημος Οδοντωτός. 
Πολυφωτογραφημένα τα Καλάβρυτα, με ντεκόρ μοναδικό όλες τις ώρες.
Σήμερα 23/11/18 κάνουμε ένα νυχτερινό περίπατο και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό φωτογραφικό οδοιπορικό στην πόλη των Καλαβρύτων... Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα απ όλες τις περιοχές της επαρχίας μας:
Απολαύστε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.