HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Κ14 Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι - Έπαιξαν σαν μεγάλοι - Το χάρηκαν σαν μικροί (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων τα παιδιά (Κ14) της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων ό...

Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων τα παιδιά (Κ14) της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων όπου στα πλαισια του Πρωταθλήματος STANNO Primavera της ΕΠΣ Αχαΐας αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα-Λύκοι Αιγίου.
Οι μικροί και μικρές αθλήτριες των Καλαβρύτων μπήκαν... "ψαρωμένα" στον αγωνιστικό χώρο αφού ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνουν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 Σιγά σιγά όμως μπήκαν στο κλίμα και έδειξαν πτυχές του ταλέντου τους, μειώνοντας σε 2-1 με τον Βαγγέλη Κουτρουμάνη, χάνοντας ευκαιρίες να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι.
Η ουσία είναι οτι τα παιδιά το χάρηκαν, διασκέδασαν, αγωνίστηκαν με ήθος αλλά και με ποδοσφαιρικό ταλέντο και τακτική που τους διδάσκουν οι προπονητές τους Νίκος Παπαχριστόπουλος και Κωστής Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.