Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαμαρτυρία 100 Αγροτών στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Αροανίας

Δυναμική διαμαρτυρία, χωρίς ωστόσο έκτροπα, έδωσαν σημερα το μεσημέρι 100 περίπου αγρότες κάτοικοι του Χειμαδιού και της Κουτσόχερας, στ...

Δυναμική διαμαρτυρία, χωρίς ωστόσο έκτροπα, έδωσαν σημερα το μεσημέρι 100 περίπου αγρότες κάτοικοι του Χειμαδιού και της Κουτσόχερας, στην Μονή Αγίων Θεοδώρων Αροανίας, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους στις διεκδικήσεις της Ιεράς Μονής που υποστηρίζει ότι της ανήκουν 7.000 στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή.
Στην Ιερά Μονή βρέθηκαν αστυνομικές μονάδες από το Α.Τ.Καλαβρύτων και Αστυνομικής Διεύθυνση Αχαΐας ο οποίοι διακριτικά επιτηρούσαν αλλά έδωσαν και λύση. Ο Αστυνομικός Διευθυντής κος Μιχαλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Σταθούλια, και το Διοικητή του Α.Τ.Κλειτορίας κ. Παναγάκη, κάλεσε τους αγρότες να φτιάξουν μια επιτροπή και να μιλήσουν με της Μοναχές. Έτσι, οι συγκεντρωμένοι, έθεσαν τα ζητήματά τους και πήραν διαβεβαιώσεις οτι το θέμα θα επανεξεταστεί.
Στην μία περίπου το μεσημέρι τα δυο πούλμαν με τους αγρότες αναχώρησε από την Ιερά Μονή, ωστόσο όπως δήλωσαν θα παραμείνουν σε εγρήγορση για την οριστική λύση του ζητήματος, αφού όπως δηλώνουν, το δίκιο είναι με το μέρος τους και ότι ο αγώνας τους θα είναι διαρκείας μέχρι την τελική δικαίωση
Ο δικηγόρος των αγροτών κος Λάμπης Μπράμος, χαρακτήρισε πολύπλοκη νομικά την υπόθεση τονίζοντας οτι «Πολιτεία και Εκκλησία πρέπει, με καλή θέληση, να συνομιλήσουν για να υπάρξει λύση προς όφελος των εκατοντάδων κατοίκων και καλλιεργητών της περιοχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.