HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθνική Ελλάδος: Μητρο-γκόλ και... ελπίζει για πρωτιά...

Κακή εμφάνιση για την Εθνική μας η οποία με γκολ του Μήτρογλου επικράτησε με 1-0 της μαχητικής Ουγγαρίας - μπήκε και άλλαξε την κατάσταση...

Κακή εμφάνιση για την Εθνική μας η οποία με γκολ του Μήτρογλου επικράτησε με 1-0 της μαχητικής Ουγγαρίας - μπήκε και άλλαξε την κατάσταση στο 2ο μέρος ο Τζιόλης.
Η Εθνική Ελλάδος έκανε πολύ κακή εμφάνιση για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Μαγυάρους, ωστόσο το γκολ-λύτρωση του Μήτρογλου ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη και τους τρεις βαθμους.
Η «γαλανόλευκη»ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για να πετύχει το γρήγορο γκολ. Οι Ούγγροι ωστόσο ήταν καλά οργανωμένοι πίσω και έδιωχναν τον κάθε κίνδυνο που εμφανιζόταν. Αντιθέτως μετά το 10ο λεπτό ήταν εκείνοι που πίεζαν και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της ελληνικής άμυνας άρχισαν να απειλούν την εστία του Μπάρκα.
Μάλιστα στο 16’ έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σάλαϊ πήρε μόνος την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Όσο και να περνούσε ο χρόνος δεν άλλαζε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.
Ο Σκίμπε σε μία προσπάθεια να μαζέψει το κέντρο έβαλε στο ματς τον Τζιόλη και όπως εξελίχθηκε το ματς, ήταν η κίνηση που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Με το «καλησπέρα» στο δεύτερο μέρος οι Ούγγροι δημιούργησαν πανομοιότυπη φάση με του 16ου λεπτού και πάλι όμως ο Σάλαϊ αστόχησε.

Οι Ούγγροι πίεζαν αλλά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είχε επισκεφτεί το ΟΑΚΑ. Ίσως στη μόνη αξιόλογη φάση της μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Εθνική βγήκε μπροστά με τον Τσιμίκα ο οποίος έβγαλε τη σέντρα με στόχο τον Μήτρογλου. Ο επιθετικός της Μαρσέιγ σηκώθηκε και με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην Εθνική μας.
Από εκεί νο το σημείο και έπειτα η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος της Εθνικής με την Ουγγαρία να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις. Η «γαλανόλευκη» είχε πάρει πλέον το κέντρο -έχασε και τεράστια ευκαιρία με τον Λάζαρο για το 2-0- και κατάφερε να κρατήσει το 1-0 που της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας, Ζέκα, Κουρμπέλης (46’ Τζιόλης), Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας (85’ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (90’+3’ Κουλούρης).

Ουγγαρία (4-3-3): Γκιουλάσι, Μπέσε (75’ Νέμεθ), Όρμπαν, Κάνταρ, Φιόλα, Κλάινχάϊσλερ, Νάγκι, Κάλμαρ (55’ Κόβαξ), Βάργκα (68’ Ντ. Νάγκι), Ζάλαϊ, Σάλαϊ.
Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ (Γερμανία).
από: sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.