Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ευρωπαίος Προμηθέας επικράτησε και της Λιουμπλιάνας στην Πάτρα

Δίχως απώλειες συνεχίζεται το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα Πατρών. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 79-77 της Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο...

Δίχως απώλειες συνεχίζεται το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα Πατρών. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 79-77 της Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο «Δ. Τόφαλος», για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, γράφοντας το «δύο στα δύο» στον Δ' όμιλο της διοργάνωσης.

Στα ευρωπαϊκά αποκαλυπτήρια ενώπιον του κοινού του ο Προμηθέας «πάτησε» στην ευστοχία του από τα 6.75 στο δεύτερο ημίχρονο (συνολικά είχε 11 τρίποντα), στην κυριαρχία του στα επιθετικά ριμπάουντ (15 έναντι 9) και στη διάθεση του στη δημιουργία (20 ασίστ) για να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο Basketball Champions League. Γεμάτη εμφάνιση από τον Ολεξάντρ Λίποβι με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του αναδείχθηκαν οι Τόνι Μέιερ (15π.), Λεωνίδας Κασελάκης (13π.) και Ρίον Μπράουν (11π.). Προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς.

Από την Ολίμπια των 21 λαθών ξεχώρισαν οι Σκότι Ρέινολτς (17π. όλους στο πρώτο ημίχρονο) και Μίχα Λάπορνικ (17π.).

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 37-42, 60-61, 79-77

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.