HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου

Το τοπικό συμβούλιο Λυκούριας συνεδρίασε στις  12/10/18, 21.30 στην αίθουσα Θανάση  Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία. Κατά την έναρξη τη...

Το τοπικό συμβούλιο Λυκούριας συνεδρίασε στις 12/10/18, 21.30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος ενημέρωσε το τοπικό συμβούλιο για τα εξής θέματα:
 1.Για 5η συνεχή χρονιά το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας,εξακολουθεί να μην διαθέτει γραφείο συνεδρίασης,να μην έχει την δυνατότητα τήρησης αρχείου,να μην υπάρχει γραφείο συνάντησης με τους κατοίκους του χωριού, λόγω της εμμονής του ιδρύματος να κρατάει σφραγισμένο το γραφείο της κοινότητας.
 Κάνουμε γνωστό για μία ακόμη φορά στους συγχωριανούς μας,στην Δ.Ε Κλειτορίας, στον Δήμο Καλαβρύτων,στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, οτι το 2018 υπάρχει κοινότητα,που έχει την βούληση να εκτελέσει τα δημοκρατικά της καθήκοντα αλλά λόγω έλλειψης στέγασης αδυνατεί να λειτουργήσει,ελπίζουμε κάποιοι να μας διαβάσουν και ισως να ευαισθητοποιηθούνε.
 2.Το κλάδεμα των δέδρων που εφάπτονται του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου,θα το αναλάβει η Εκκλησιαστική επιτροπή.
 3.Δυστυχώς, η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης στην θέση "Λιακουρίκι" δεν προχώρησε απο την Δ.Ε.Κλειτορίας και οι σωλήνες του μεγάλου ευργέτη κ.Θανάση Μαρτίνου, λιάζονται στο χωράφι του κ.Κολομόδη.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
α.Καθαρισμός-απολύμανση της δεξαμενής ύδρευσης (αποφαση 66/18).  Το Σάββατο στις 13/10 έγινε ο καθαρισμός της δεξαμενής ύδρευσης,εκφράζουμε τις ευχαριστίες στους:
1.Αγγελή Μηλιτσόπουλο που πάντα τρέχει πρόθυμος, φέρνοντας μαζί του και την πυροσβεστική αντλία της Δ.Ε.Κλειτορίας. 2.Θανάση Σβίγγο 3.Νίκο Κολομόδη 4.Ντίνο Ροδάκη 5.Σπύρο Τσουτσουρούμη 6.Χρήστο Κοντογιάννη
 β.Συντήρηση Νέου Δημοτικού Σχολείου (απόφαση 67/18)
 Το τοπικό συμβούλιο,από την χρονιά που σταμάτησε να λειτουργεί το Νέο Δημοτικό Σχολείο, συντηρεί τους εξωτερικούς κ´ εσωτερικούς χώρους αλλά περαν αυτών, τα προβλήματα του κτιρίου ειναι:
 1.Η περίφραξη έχει σχεδόν καταστραφεί.
 2.Παρά τις μικροδιορθώσεις από το Τ.Σ. της κεραμοσκεπής, δεν εξασφαλίζεται η στεγανότητα των εσωτερικών χώρων.
 3.Οι αίθουσες διδασκαλίας κ´οι χώροι του ισογείου,έχουν υποστεί φθορές από την υγρασία.
 Αν όλα τα παραπάνω δεν προγραμματιστούν για επισκευή, στους επόμενους μήνες από το Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων, δυστυχώς θα ακολουθήσει και το Νέο Δημοτικό Σχολείο,την πορεία του παλιού Δημοτικού Σχολειου:
 Ενα κτίριο, παραμελημένο, κλειστό, βυθισμένο στο
σκοτάδι και αφημένο στην τύχη του, να αντιμετωπίζει,πέραν της ανθρώπινης αδιαφορίας και τα καιρικά φαινόμενα.
 Ο πρόεδρος
Σοφοκλής Α.Κοντογιάννης
 Οι σύμβουλοι
 Ιωάννης Ροδάκης
 Θανάσης Σβίγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.