HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αρχίζει το ματς" για την Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Πρόγραμμα - Ρόστερ - Αγωνιστικά

Έναρξη αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει και η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων. Το φετινό πρω...

Έναρξη αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει και η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων. Το φετινό πρωτάθλημα διεξάγεται σε τρεις ομίλους των 14 ομάδων, οι οποίοι είναι χωρισμένοι ανά γεωγραφικά κριτήρια (Δυτικής Αχαΐας-Πατρών-Αιγιαλείας).
Η ομάδα των Καλαβρύτων θα αγωνιστεί στον Γ΄όμιλο και την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Δημητρόπουλου την ομάδα του Κεραυνού Σελιανιτίκων την Κυριακή 7/10 στις 4μμ

Στον Γ΄ΟΜΙΛΟΣ συμμετέχουν οι ομάδες:
Αετός Ρίου, Αιγείρα/Ακράτα, Άνω Καστρίτσι, Απόλλων Συνοικισμού, Αργυρά, Αστέρας Τέμενης, Αυτόνομη, Δόξα Ελαιώνα, Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, Κεραυνός 2016, Κεραυνός Σελιανιτίκων, Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων, Φλόγα Κ. Καστριτσίου, Φλόγα Ροδιάς

ΑΝΟΔΟΣ
Οι ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέσει από τους τρεις ομίλους, θα ανέρχονται απευθείας στην Α’ Κατηγορία.
Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις θέσεις 2η, 3η, 4η και 5η θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα 2 γύρων (play-offs) ώστε να ανέλθει ακόμα στην Α’ Κατηγορία μια ομάδα από κάθε Όμιλο της Β’ Κατηγορίας.
Η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούν οι αγώνες των play-offs, θα προκύπτει ως εξής:
Το σωματείο που κατέλαβε την 5η θέση θα ξεκινήσει με μηδέν (0) βαθμούς.
Στη συνέχεια θα γίνεται αφαίρεση των βαθμών που συγκέντρωσε το κάθε σωματείο από αυτά που κατέλαβαν την 2η, 3η και 4η θέση την κανονική περίοδο με τους βαθμούς που συγκέντρωσε το σωματείο που κατέλαβε την 5η θέση και η διαφορά αυτή θα διαιρείται δια του 3. Το πηλίκο που θα προκύπτει θα είναι οι βαθμοί που ξεκινούν τα σωματεία τους αγώνες play-offs.
Σε περίπτωση που το πηλίκο είναι δεκαδικός αριθμός, εάν είναι από 0,5 και άνω το κλάσμα θα προσμετράτε σε ακέραια μονάδα, υπέρ του σωματείου (π.χ. 2,5 το σωματείο θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς), ενώ αν είναι κάτω από 0,5 θα προσμετράτε κατά του σωματείου (π.χ. 2,4 το σωματείο θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς).

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ 
Από την Β’ Κατηγορία στην Γ’ Κατηγορία υποβιβάζονται συνολικά 13 σωματεία.
Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις θέσεις 12η, 13η και 14η σε κάθε Όμιλο ξεχωριστά υποβιβάζονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην Γ’ Κατηγορία (συνολικά 9 σωματεία).
Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις θέσεις 8η, 9η, 10η, 11η σε κάθε Όμιλο θα αγωνιστούν σε ΜΟΝΟΥΣ αγώνες play-outs σε ΟΥΔΕΤΕΡΑ γήπεδα ώστε να υποβιβαστεί ακόμα μια ομάδα από κάθε Όμιλο της Β’ Κατηγορίας.
Η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούν οι αγώνες των play-outs, θα προκύπτει ως εξής:
Το σωματείο που κατέλαβε την 11η θέση θα ξεκινήσει με μηδέν (0) βαθμούς.
Στη συνέχεια θα γίνεται αφαίρεση των βαθμών που συγκέντρωσε το κάθε σωματείο από αυτά που κατέλαβαν την 8η, 9η και 10η θέση την κανονική περίοδο με τους βαθμούς που συγκέντρωσε το σωματείο που κατέλαβε την 11η θέση και η διαφορά αυτή θα διαιρείται δια του 3. Το πηλίκο που θα προκύπτει θα είναι οι βαθμοί που ξεκινούν τα σωματεία τους αγώνες play-outs.
Σε περίπτωση που το πηλίκο είναι δεκαδικός αριθμός, εάν είναι από 0,5 και άνω το κλάσμα θα προσμετράτε σε ακέραια μονάδα, υπέρ του σωματείου (π.χ. 2,5 το σωματείο θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς), ενώ αν είναι κάτω από 0,5 θα προσμετράτε κατά του σωματείου (π.χ. 2,4 το σωματείο θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς).
Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους αγώνες play-outs ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων, στα αποτελέσματα play-outs.
Το σωματείο που θα τερματίσει στην τελευταία θέση (4η) σε κάθε Όμιλο των play-outs υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία (συνολικά 3 σωματεία).
Θα υποβιβαστεί επίσης στην Γ’ Κατηγορία το σωματείο που θα συγκεντρώσει την μικρότερη συγκομιδή βαθμών (και από τους τρεις Ομίλους) από τις ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση των αγώνων πλέι-άουτ.
Σε περίπτωση που υποβιβαστεί ΕΝΑ (1) σωματείο μέλος μας από την Γ’ Εθνική, τότε θα υποβιβαστεί και το σωματείο με την δεύτερη μικρότερη συγκομιδή βαθμών από τις ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση των αγώνων πλέι-άουτ.
Σε περίπτωση που υποβιβαστούν ΔΥΟ (2) σωματεία μέλη μας από την Γ’ Εθνική, τότε υποβιβάζονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και οι τρεις ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση των αγών πλέι-άουτ.
Σε περίπτωση που υποβιβαστούν και τα ΤΡΙΑ (3) σωματεία μέλη μας από την Γ’ Εθνική, τότε θα υποβιβαστεί και το σωματείο με την μικρότερη συγκομιδή βαθμών από τις ομάδες που θα καταλάβουν την 2η θέση των αγώνων πλέι-άουτ.

Το ρόστερ της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Ανανεωμένη η ομάδα των Καλαβρύτων με την προσθήκη έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Από το φετινό ρόστερ, σημαντικές είναι οι απουσίες του Χρύσανθου Αλεξόπουλος (Αγγλία) του Θόδωρου Αναγνωστόπουλου (τιμωρημένος) του Φάνη Μπαχά (Ιωάννινα) και του Κώστα Δημόπουλου (Γερμανία).
Η Διοίκηση της ομάδας, έγκαιρα και μεθοδικά, με την βοήθεια των προπονητών Κωστή Βλάχου και Νίκου Παπαχριστόπουλου, ενίσχυσε την ομάδα με έμπειρους αλλά και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και παρουσιάζει φέτος ένα δυνατό σύνολο σε όλες τις γραμμές
Τα Καλάβρυτα ενισχύθηκαν με τις προσθήκες των:
Κώστα Παπαδημητρόπουλου (Τερματοφύλακας), Νίκου Παπαβραμόπουλου (αμυντικός), Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου (αμυντικού), Γιώργου Μενύχτα (μέσος), Βασίλη Σταύρακα (μέσος),  Κώστα Ασπρούκου (μεσοεπιθετικός), Μιχάλη Γιαννόπουλου (Επιθετικός). 
Να σημειώσουμε οτι ανέβηκαν από την ακαδημία της ομάδας και προπονούνται με την πρώτη ομάδα, οι νεαροί Βαγγέλης Κουτρουμάνης και Γιώργος Φλογεράς, με την πρόθεση και στόχευση των προπονητών να προωθήσουν και άλλα παιδιά από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.  
Προπονητής για δεύτερη χρονιά ο Κωστής Βλάχος με βοηθό τον Νίκο Παπαχριστόπουλο

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι:
➧ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
➧ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
➧ΑΣΠΡΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
➧ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
➧ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
➧ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
➧ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
➧ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
➧ΛΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
➧ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
➧ΜΠΕΡΤΣOΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
➧ΝΤΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
➧ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
➧ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
➧ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
➧ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
➧ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
➧ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
➧ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
➧ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
➧ΤΖΟΒΟΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
➧ΤΣΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
➧ΤΣΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
➧ΦΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
➧KAMPERAJ GERALD
οι φετινές μεταγραφές της Α.Ε.Κ. - Αριστερά Γιαννόπουλος, Μενλυχτας, Ασπρούκος - στη μέση Παπαδημητρόπουλος και δεξιά, Παβραμόπουλος, Σταύρακας και Παπαχριστόπουλος

Το Πρόγραμμα

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κεραυνός Σελιανιτίκων - Καλάβρυτα

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Αετός Ρίου - Καλάβρυτα
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καλάβρυτα - Απόλλων Συνοικισµού.
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ολυµπιακός Ζαρουχλεϊκων - Καλάβρυτα
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καλάβρυτα - Αιγείρα/Ακράτα
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κεραυνός 2016 - Καλάβρυτα
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καλάβρυτα - Αστέρας Τέµενης
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καλάβρυτα - ∆όξα Ελαιώνα.
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Φλόγα Κ. Καστριτσίου - Καλάβρυτα
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καλάβρυτα - Αργυρά
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Αυτόνοµη - Καλάβρυτα
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καλάβρυτα - Άνω Καστρίτσι
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Φλόγα Ροδιάς - Καλάβρυτα


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.