HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Για τέταρτη χρονιά φέτος θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη». Πέντε φορείς, το Ίδρυμα της Βουλής τ...

Για τέταρτη χρονιά φέτος θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη».
Πέντε φορείς, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και η ΕΡΤ, αναλαμβάνουν τη διοργάνωση και υποστηρίζουν ένα σύνολο δράσεων, μεταξύ των οποίων είναι και η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Καλάβρυτα – Άνθρωποι και Σκιές» του Ηλία Γιαννακάκη, παραγωγής της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας.
Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής, αίθουσα MC3.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για τέταρτη χρονιά φέτος θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη».
Οι εκδηλώσεις, που εκτείνονται όλο τον χρόνο και κορυφώνονται το μήνα Οκτώβριο, στοχεύουν να αποτυπώσουν τα δεινά που υπέστη η χώρα κατά την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και της Κατοχής ειδικότερα, αλλά κυρίως να αναδείξουν τον αγώνα του ελληνικού λαού ενάντια στον φασισμό/ ναζισμό.
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.