HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δια χειρός Πλανητεριωτών... Εντυπωσιακή η εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με αντίπαλο τον ...

Οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είχαν την ευκαιρία να δουν στα matrix το βίντεο με την πρόοδο στα έργα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το σύνθημα που συνόδευσε το οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο βρίσκεται από σήμερα και στο youtube, ήταν «Γυρίζουμε σπίτι». Στο βίντεο παρουσιάζεται η εντυπωσιακή εξέλιξη που έχει γίνει στην κατασκευή του νέου «σπιτιού» της Ένωσης, με την πρόοδο να είναι εμφανής και εντυπωσιακή.
Να θυμίσουμε, οτι την κατασκευή, όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com έχει αναλάβει, οι Πλανητεριώτες Γιώργος και Παναγιώτης Βαγενά με την «Βαγενάς Τεχνική Εταιρία»

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ΒΑΓΕΝΑΣ δημιουργήθηκε το 1996 από τον κο Γιώργο Βαγενά με τη σύμπραξη του υιού του κου Παναγιώτη, ως μετεξέλιξη της από έτους 1960 ατομικής του δραστηριότητας στον χώρο των κατασκευών.
Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί κατασκευές υψηλού επιπέδου με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την οργανωτικότητα των στελεχών της.
Η εμπειρία, η σοβαρότητα, η άρτια οργάνωση, η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η αισθητική απαιτούν τα μέλη της εταιρείας να έχουν ακεραιότητα, υψηλό ηθικό, υψηλή τεχνογνωσία, συνεχή εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για τις επιλογές μας. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την υλικοτεχνική υποδομή και τον άρτιο εξοπλισμό προσδίδουν στην εταιρεία την δυνατότητα να δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών δημοσίων έργων υποδομής, εμπορικών, βιομηχανικών και γενικώς πάσης φύσεως κτιρίων καθώς και αξιόλογων ιδιωτικών έργων πολυτελών κατοικιών.
 Στην παρουσία της μέχρι σήμερα η εταιρεία απαριθμεί μία σειρά από σημαντικά έργα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με ιδιαίτερη επιμέλεια τόσο στην άψογη ποιότητα κατασκευής όσο και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων γεγονότα πού σύντομα την καθιερώνουν και την καθιστούν ηγέτιδα στο χώρο της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.