Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εικονική περιήγηση στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα εντάχθηκε το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Πρόκειται για την πλατφόρμα πολιτισμού Google Arts ...


Σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα εντάχθηκε το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Πρόκειται για την πλατφόρμα πολιτισμού Google Arts & Culture όπου δίνει την δυνατότητα της εικονικής περιήγησης στα εκθέματα του Μουσείου.

Το νέο ψηφιακό πρόγραμμα «Ο πολιτισμός που μας ενώνει» περιλαμβάνει διαδικτυακά εκθέματα που προέρχονται από περισσότερους από 800 πολιτιστικούς φορείς, 2.915 έργα τέχνης εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, καθώς και 1.000 εμβληματικές τοποθεσίες οι οποίες έχουν καταγραφεί στο Street view. Τα εκθέματα αυτά, που αποκαλύπτουν συναρπαστικές με συναρπαστικό τρόπο, ιστορία και πολιτισμό, δίνουν την ευκαιρία μιας περιήγησης στον κόσμο της ιστορίας και της τέχνης, αποκαλύπτοντας στην λεπτομέρειά τους, αλλά και στο εύρος τους, μοναδικά, συχνά άγνωστα, εκθέματα. Δυνατότητα περιήγησης στο νέο πρόγραμμα παρέχει το g.co/europeforculture. Η πλατφόρμα πολιτισμού Google Arts & Culture φέρνει κοντά στους χρήστες του διαδικτύου πάνω από 1.500 μουσεία από ολόκληρο τον κόσμο. Ως εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος θα μπορείτε να το περιηγηθείτε σύντομα στο Link:
https://artsandculture.google.com/exhibit/wgJyoABsEzXgKA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.