Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας στα Καλάβρυτα για τις Ακαδημίες της Α.Ε.Κ.

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα οι Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Άγγελος Δανιήλ σε προγραμματισμένη συνάντηση με την Διοίκηση της ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα οι Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Άγγελος Δανιήλ σε προγραμματισμένη συνάντηση με την Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων και τους γονείς και αθλητές της Ακαδημίας της ομάδας.
Ο κ. Δανιήλ, ενημέρωσε αναλυτικά για την φετινή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ακαδημιών «PRIMAVERA-Stanno», όπου η Α.Ε.Καλαβρύτων θα συμμετάσχει με δύο τμήματα.
Όπως επισήμανε ο κ. Δανιήλ, η ΕΠΣ Αχαΐας, δίνει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες και θα σταθεί αρωγός, στην προσπάθεια των σωματείων. 
Στόχος μας, τόνισε, "είναι ένα καλύτερο ποδόσφαιρο για όλα τα παιδιά και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς οι φετινές δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν αριθμητικά κάθε προηγούμενο, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες (junior, projunior, mini). Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των συνολικών τμημάτων είναι 191!"
Ιδιαίτερα για τα Καλάβρυτα, θα υπάρξει αμέριστη συμπαράσταση από πλευράς ΕΠΣ, στην προσπάθεια της Διοίκησης, ωστε να εξισσοροπιστεί το μεγάλο κόστος μετακινήσεων και λειτουργίας έναντι των υπολοίπων ακαδημιών των αστικών κέντρων.
Κάλεσε, τέλος του γονείς, να σταθούν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια που αποσκοπεί στο καλό των παιδιών μας. 
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τον κ. Δανιήλ για την συνεχή στήριξη των προσπαθειών του μοναδικού απομακρυσμένου ορεινού σωματείου και κάλεσε της ΕΠΣ να συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, σε ένα σωματείο που αποτελεί πλέον πρότυπο λειτουργίας σε ολόκληρη την Αχαΐα, με την λειτουργία πολλών αθλητικών τμημάτων και μιας Ακαδημίας όπου αθλούνται 80 και πλέον παιδιά του Δήμου Καλαβρύτων.
Παρόντες στην συνάντηση - ενημέρωση γονέων, εκτός από του δύο Προέδρους, ΕΠΣ κ. Δανιήλ και ΑΕΚ κ. Βαρβιτσιώτης, ήταν και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Φλογεράς, ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Παναγόπουλος, οι Προπονητές, Παπαχριστόπουλος και Βλάχος και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Κυριαζής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.