HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με άνετη επικράτηση 2-0 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Άνω Καστριστίου, η Α.Ε.Καλαβρύτων πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Α...

Με άνετη επικράτηση 2-0 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Άνω Καστριστίου, η Α.Ε.Καλαβρύτων πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας.
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα των Καλαβρύτων πέρασε στην επόμενη φάση με δύο τέρματα του Μιχάλη Γιαννόπουλου στο 40΄ (πέναλτι) και του Γιώργου Μπερτσουκλή στο 87', τέρμα που το αφιέρωσε στον επι σειρά ετών συμπαίκτη του, Διονύση Τζόβολο που αν και τραυματίας βρέθηκε όπως πάντα κοντά στην ομάδα!
Η Α.Ε.Κ είχε ακόμα δύο δοκάρια με τον Γιαννόπουλο στο 32΄και στο 71΄και αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα, (στο 12 και στο 77 με Γιαννόπουλο, στο 35 και στι 53 με Κουτρουμάνη, στο 75 με Αναγνωστόπουλο και στο 81 με τον Τσαβαλά )
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:
Λέσης, Διον. Καλαμαράς (61΄Σταύρακας), Σταματόπουλος (70΄Δημ. Καλαμαράς), Παπαγεωργίου, Παπαβραμόπουλος, Γ.Τσαβαλάς, Μενύχτας, Γιαννόπουλος (83΄Κοντογιώργης) Κουτρουμάνης (75΄Μπερτσουκλής), Αναγνωστόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.