HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, συναντήθηκε σήμερα 15/10/18, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς. Ο κ. Λαζουράς...

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, συναντήθηκε σήμερα 15/10/18, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς.
Ο κ. Λαζουράς, που συνοδεύετε από του Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μαγκαφά, Μηλιτσόπουλο, Μαντά και Σοκορέλη και την βοηθό Δημάρχου κ. Παπαδάτου, δώρησε εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων, πιστό αντίγραφο ορειχάλκινου αγάλματος της Αφροδίτης,του 3ου-4ου,αιώνα μ.Χ.,φυλασσόμενο στο Μουσείο Μπενάκη και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα, τα οποία, όπως τόνισε ο κ. Λαζουράς, έχουν ιδιαίτερη συμβολή στον αγώνα της Κύπρου,με τρείς Καλαβρυτινούς, πεσόντες, στις μάχες (Βασίλειος Καποτάς, το 1964 και Σωτήρης Τζουράς και Κώστας Αντωνόπουλος, το 1974) και 20 αγωνισθέντες.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατα την παραμονή και συμμετοχή της Καλαβρυτινής αντιπροσωπίας  στην 38η αντικατοχική πορεία του δήμου της Μόρφου.
Ο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας έκανε αναλυτική ενημέρωση, για την πορεία και τις τελευταίες εξελίξεις,στο Κυπριακό ζήτημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.