Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 2α του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 1...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 2α του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί των εκδηλώσεων μνήμης για τα 75 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

2. Περί επιχορήγησης του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Oλοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.).

3. Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης Γ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2018.

4. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2018.

5. Περί κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2019 του Δήμου Καλαβρύτων και περί του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2019 του Δήμου Καλαβρύτων.

6. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 15/09-10-2018 Μελέτης για την Προμήθεια - Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Καλαβρύτων (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας αυτής.

7. Περί έγκρισης της Μελέτης για την Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Καλαβρύτων (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας αυτής.

8. Περί έγκρισης της Μελέτης του έργου: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις του Δήμου Καλαβρύτων» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου αυτού.

9. Περί ψήφισης (διάθεσης) εξειδικευμένης πίστωσης ποσού 138,38 €, σε βάρος του ΚΑ 10-6162.0000 με τίτλο «Λοιπά έξοδα τρίτων» του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους, για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής του Δήμου Καλαβρύτων προς την ATLAS SECURITY CENTRAL STATION, για την παροχή υπηρεσιών του κέντρου λήψης σημάτων ATLAS SECURITY για το κτίριο του Δημαρχείου.

10. Περί παραγραφής απαιτήσεων κατά του Δημου (Τιμολόγια πέραν της 5ετίας).

11. Περί της συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στην Τουριστική ΄Εκθεση που θα γίνει στο Λονδίνο 5-7 Νοέμβρη 2018 και κάλυψης των αντίστοιχων δαπανών.

12. Περί αντικατάστασης του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Καλαβρύτων και του εκπροσώπου των Μαθητικών Κοινοτήτων, στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καλαβρύτων.

13. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων επί των δρόμων Κερτέζης».

14. Περί λήψης μέτρων από το Δήμο Καλαβρύτων, με κατάλληλη σήμανση, διαγράμμιση, τοποθέτηση μειωτών ταχύτητας (σαμαράκια) στις εισόδους εξόδους πόλεων, χωριών,σχολείων, υπηρεσιών κλπ. και καθορισμού ειδικών λωρίδων διέλευσης ποδηλάτων, για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων στην περιφέρεια του Δήμου Καλαβρύτων (Σχετικό το με αριθμ. πρωτ. 2362/17-05-2018 έγγραφο αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου Ευθυμίου Τζόβολου.

15. Περί της από 24-10-2018 αίτησης της πρώην δημοτικού υπαλλήλου κ. Γιαννούλας Ρουμελιώτη, για την δημιουργία κοινόχρηστου δημοτικού δρόμου, πλάτους τεσσάρων μέτρων (4 μ.), για την πρόσβαση στην οικία της και την αξιοποίηση των παρακείμενων του δρόμου αυτού οικοπέδων, στην Τοπική Κοινότητα Σκεπαστού.

16. Περί της του από 11-10-2018 εγγράφου του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» για την ανανέωση της παραχώρησης του πρώην Δημοτικού σχολείου-Κοινοτικού Γραφείου Καμενιάνων στον εν λόγω Σύνδεσμο, για μία εικοσαετία (20 χρόνια) ακόμη.

17. Περί έγκρισης χορήγησης μίας νέας παροχής ισχύος 8 Kva (Νο: 0) με αριθμό παροχής 30268456 για τη σύνδεση με το Δίκτυο μέσης τάσης/χαμηλής τάσης του ακινήτου στη διεύθυνση ΜΟΥΡΙΚΙ ΠΡ. ΗΛΙΑ, Δ.Ε. Καλαβρύτων, και έγκρισης καταβολής της απαιτουμένης δαπάνης ποσού 293,07 € (με ΦΠΑ 24%) υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ, γι’ αυτήν.

18. Περί έγκρισης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση φωτισμού οδών πλατειών με τοποθέτηση τεσσάρων (4) στύλων ΔΕΔΔΗΕ μετά Φ.Σ. στην Τ.Κ. Πεύκου Δ.Ε. Παΐων, στη θέση «Πηγή Αγίου Ανδρέα» και έγκρισης καταβολής της απαιτουμένης δαπάνης ποσού 4.436,22 € (με ΦΠΑ 24%) υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ, γι’ αυτήν.

19. Περί της από 7-5-2018 ΄Ενστασης του κ. Δημητρίου Σπανόπουλου κατά της αριθ. πρωτ. 577/ΠΡ/14-2-2018 έκθεσης πραγματογνωμοσύνης των πραγματογνωμόνων Παναγιώτη Μαλαταρά και Ευθυμίου Πατρινού του Τμήματος Δ.Ε. του ΤΕΕ για την υπόθεση του Δρόμου στο Βάλτο της Τ.Κ. Πλανητέρου που διαβιβάστηκε με το αριθ. πρωτ. 1342/21-5-2018 έγγραφο του προέδρου του ΤΕΕ Τμήματος Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.