HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη διακινητής λαθραίων καπνικών προϊόντων

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας  Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Π...

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά  (3.730) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (300) συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 15 κιλών.

Ο δράστης κατά την διάρκεια της έρευνας επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ενώ όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, τους απωθούσε με τα άκρα του, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Οι συνολικοί διαφυγόντες δασμοί και φόροι, από την παράνομη διακίνηση των λαθραίων καπνικών προϊόντων ανέρχονται συνολικά στο χρηματικό ποσό των (16.876) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.