HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για τα Καλάβρυτα - Όλα τα αποτελέσματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο, η Α.Ε.Καλαβρύτων ξεκίνησε με το "δεξί" τις αγωνιστικές της υποχρε...

Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο, η Α.Ε.Καλαβρύτων ξεκίνησε με το "δεξί" τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας.

Κεραυνός Σελιανιτίκων – Καλάβρυτα 0-2 (6΄ Ασπρούκος, 37΄ Γιαννόπουλος).
Τα Καλάβρυτα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄ λεπτό με εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Δημήτρη Καλαμαρά, ο Κώστας Ασπρούκος βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Κεραυνού και με άψογο πλασάρισμα άνοιξε το σκορ. 
Στο 14' ο Γιαννόπουλος με πολύ ωραία ενέργεια βρέθηκε μόνος από δεξιά, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Μερκούρης. 
Στο 23΄ ωραίος συνδυασμός Κουτρουμάνη - Καλαμαρά με σέντρα του τελευταίου και τον Ασπρόυκο να μην προλαβαίνει την μπάλα τελευταία στιγμή.
Στο 30' ο Κώστας Ασπρούκος έπειτα από μαρκάρισμα αντιπάλου βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Τσαβαλά. 
Στο 37' ήρθε το δεύτερο τέρμα για τα Καλάβρυτα. Ο Κώστα Παπαδημητρόπουλος με  δυνατό ελεύθερο, βρήκε τον Μιχάλη Γιαννόπουλο, ο οποίος στόπαρε την μπάλα εξαιρετικά, πέρασε τον αμυντικό και κεραυνοβόλησε τον Μερκούρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και περιορίστηκε σε παιχνίδι κέντρου με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.
Η πιο μεγάλη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια επέλαση από δεξιά του Γιαννόπουλου που πέρασε δύο αντιπάλους, βρέθηκε στην μικρή περιοχή πλάσαρε με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων και του Θόδωρο Κουτρουμάνη με υπερπροσπάθεια να μην προλαβαίνει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παραλειπόμενα:
Αρχηγός της ομάδας στην χθεσινή αναμέτρηση, ο Διονύσης Τζόβολος. Στο 85΄αντικαταστάθηκε με το περιβραχιόνιο να περνα στον Νίκο Ντάλλα.
Ούτε πάγος δεν υπήρχε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου, έδρα του Κεραυνού. Οι συνοδοί, μέλη της Διοίκηση της ΑΕΚ έτρεχαν σε... καταστήματα για να προμηθευτούν και χρειάστηκε ουκ ολίγες φορές.
Φειδωλός στις κάρτες και μεγάλη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Κεραυνού από τον Διαιτητή Σακκελαρίου. 


Διαιτητής της  αναμέτρησης ήταν ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρίου με βοηθούς τους κ.κ. Σπύρο Κοψιά και Δημήτρη Έξαρχο.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Αγγ. Μερκούρης, Δ. Σωτηρόπουλος, Π. Γεωργακόπουλος (80΄ Λιακόπουλος), Τσέλιος, Δεληγιάννης, Σπ. Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αντωνόπουλος (46΄ Σπ. Μερκούρης), Γκόφας (55΄ Φουρκής), Σερβές (85΄ Μαραγκόπουλος), Χριστόπουλος. 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (85΄ Διον. Καλαμαράς), Σταματόπουλος, Φάκος, Ντάλας, Σταύρακας, Κουτρουμάνης (70΄ Αναγνωστόπουλος), Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Ασπρούκος (30΄ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς). 

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις 
Δόξα Ελαιώνα – Αυτόνομη 2-0 (40΄ Αγγελάκης, 70΄ Δ. Κοσκινάς) 
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόι, Μανέτας (73΄ Αντωνόπουλος), Γιαννόπουλος (80΄ Σωτηρόπουλος), Θ. Ραμπαβίλας, Βλάχος, Αγγ. Ραμπαβίλας, Καΐση 82΄ Γ. Γεωργίου), Δ. Κοσκινάς, Κριστιάν (67΄ Ελ. Κοσκινάς), Κουνάβης, Αγγελάκης. 
ΑΥΤΟΝΟΜΗ: Γώτης, Τρίγκας, Καββαδάς, Παπαδόπουλος (74΄ Κοντογεώργος), Μαγκλάρας (89΄ Σταμόπουλος), Σπαγαδώρος, Σκαμαγκούλης, Λιαρομμάτης, Κοτρότσος, Παπουτσής, Δημακόπουλος. 

Κεραυνός 2016 – Απόλλων Συνοικισμού 1-2 (90’ Κοσμόπουλος - 36’ Τρακαδάς, 77’ Μανίκας). 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2016: Μπεϊκάι, Νικολακόπουλος, Μάλλιαρης, Κώνστας, Ζαΐμι, Σαρρής (46’ Μέρτικας), Στάμος (80’ Κοσμόπουλος), Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος (77’ Μπουρίκας), Αγγελής, Λούσκος. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ.: Κουτσοσπύρος, Τσιάπι, Προδρομάκης, Μηλιάκης, Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας, Ντεντής (90΄ Πολυχρονόπουλος), Θεοτοκάτος, Λιακόπουλος (40΄ λ.τ. Γκέρκι) Λαμπρόπουλος (85΄ Λαμπρόπουλος). 
ανώ Καςτριτςι – αργυρα 1-4 (27’ Σπυρόπουλος – 50’ Καμηνιώτης, 61’ Κουτσούκης, 72’ Βέλλιος, 75’ Καραϊσαρλής). 
ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ: Χαραλαμπόπουλος, Κωστόπουλος, Φελέκης, Κουζίνας, Κόλλιας, Καρδάρας, Μπαλατής, Κονταξής, Μπαγιώργος, Κυριακόπολος, Σπυρόπουλος. 
ΑΡΓΥΡΑ: Μαυρόγιαννης, Σταματάκης, Τζουγανάτος, Ασημακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κουτσούκης, Βέλλιος, Ζαπατίνας, Καραϊσαρλής, Καμηνιώτης, Παπανικολάου. 

Αιγείρα/Ακράτα – Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 3-0 9΄ Αγγ. Πρέζας, 29΄ Παναγόπουλος, 75΄ Διαμαντόπουλος. 
ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Παππάς, Παναγιωτόπουλος (46΄ Διαμαντόπουλος), Ζίζηλας, Αντρ. Μάρκου, Απ. Νακελλάρης, Ψαρράκος, Παναγόπουλος (68΄ Πιχλίνσκι), Παράνομος, Αγγ. Πρέζας (61΄ Ροβήλος), Σακελλαρόπουλος (77΄ Αλέφαντος). 

Φλόγα Ροδιάς – Φλόγα Κ. Καστριτσιου 2-1 (22΄ Γκλαβάς, 58΄ Κατσαούνης - 53΄Σπυρόπουλος). 
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γκιώνης, Τσιάπι, Ανδρ. Λιακόπουλος, Παν. Λιακόπουλος, Σπανός, Μηλάτος, Γκλαβάς (83΄ Ανδρ. Νιγιάννης), Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Τσιαντομένικο (89΄ Αλεξόπουλος), Λεκάι. 

Αστέρας Τέμενης – Αετός Ρίου 3-0 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.