HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΕΚ: Κλώτσησε μια τεράστια ευκαιρία

Πήγε να κάνει την τεράστια ανατροπή. Θα την πετύχαινε εάν ο Κλωναρίδης έκανε την εύκολη πάσα στον Γιακουμάκη. Τελικά η ΑΕΚ γνώρισε δεύτε...

Πήγε να κάνει την τεράστια ανατροπή. Θα την πετύχαινε εάν ο Κλωναρίδης έκανε την εύκολη πάσα στον Γιακουμάκη. Τελικά η ΑΕΚ γνώρισε δεύτερη ήττα στους ομίλους του Champions League με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην πάρει βαθμό στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανέβουμε κάποια θέση.
Η Ένωση βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ των Σεφέροβιτς στο 6’ και Γκριμάλντο στο 15’, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπεν Ντίας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήγε να κάνει την ανατροπή, καθώς ισοφάρισε με γκολ στο 53’ και το 63’, έχασε μια τεράστια ευκαιρία με τον Κλωναρίδη, στο 72’ για το 3-2, το οποίο τελικά πέτυχαν οι «αετοί» της Λισαβόνας με τον Σεμέδο στο 73’, με ένα σουτ της απελπισίας, που το χορτάρι του ΟΑΚΑ… συνέβαλε για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.
Μ αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης ακόμη και στο Europa League, καθώς πρέπει να κάνει τεράστια υπέρβαση με την Μπάγερν Μονάχου για να σκέφτεται για μια καλύτερη συνέχεια. Ωστόσο, το ζεστό χειροκρότημα από τους 40.000 οπαδούς της στο τέλος του αγώνα δίνει το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (68' Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες (79' Γκάλο), Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (60' Γιακουμάκης).
Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Αντρέ Αλμέιδα, Φέισα, Ζέντσον, Πίτσι (62' Αλφα Σεμέδο), Σάλβιο (46' Λέμα), Ράφα Σίλβα (84' Τσέρβι), Σεφέροβιτς.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Άγιαξ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Μπάγερν Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.