HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με λαμπρότητα και Θρησκευτική ευλάβεια, σε μιά ηλιόλουστη ημέρα, πλήθος πιστών τίμησαν στην Κλειτορία τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο.  ...

Με λαμπρότητα και Θρησκευτική ευλάβεια, σε μιά ηλιόλουστη ημέρα, πλήθος πιστών τίμησαν στην Κλειτορία τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. 

Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ναού Νικόλαος Παπαϊωάννου και ο π. Γεώργιος Κοτσιάς. Ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στους δρόμους της Κλειτορίας υπό τους ήχους, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων. 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Κοντογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ Βασίλειος Καρράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος,  ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου κ. Δημήτριος Μετζέλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας κ. Ανδρέας Μαζαράκης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Σπήλαιο Λιμνών κ. Σωτήρης Δουκλιάς, η Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη, η ειδική σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων, κα Χρύσα Παπαδάτου ο Πρόεδρος Τ.Ε. Πλανητέρου και εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος των Κλειτορολευκασίων Πάτρας κ. Βασίλης Χρόνης, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Καλαβρύτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Τσάμης ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "ΑΝΑΣΑ" Καλαβρύτων, κ Σπύρος Θεοχάρης 
φυσικά και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS και η ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.