Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα Τ...

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη ώρα 11:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
1. Περί σύνταξης εισηγητικής έκθεσης Γ΄ Τριμήνου, εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2018. 
2. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του έτους 2018 του Δήμου Καλαβρύτων και των νομικών του προσώπων.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και αντίστοιχα του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2018.
4. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης του έργου: «Επισκευαστικές ανάγκες έργων οδοποιίας Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
5. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού Εμπορικού και Τουριστικού Κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
6. Περί δικαστικών και άλλων θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.