HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γ. Μαυραγάνης στην Κλειτορία

Στην Κλειτορία συνέχισε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, τις επαφές του με τους πολίτες το προηγούμενο Σαββατοκύρι...

Στην Κλειτορία συνέχισε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, τις επαφές του με τους πολίτες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Ο Γ. Μαυραγάνης συναντήθηκε με φίλους και παραβρέθηκε στο ονομαστό πανηγύρι της Κλειτορίας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή. Στις συζητήσεις που έκανε με ομάδες πολιτών και αιρετούς της Κλειτορίας ο πρώην Υφυπουργός τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει βάρος στη δημιουργία ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης, προκειμένου να μείνει η νεολαία στον τόπο μας. Σε άλλο σημείο της παρέμβασή του, ο Γ. Μαυραγάνης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δεσμευθεί να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας.
«Το οφείλουμε στους νέους παραγωγούς που παλεύουν καθημερινά για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που τους βάζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την γραφειοκρατία και την υπερφορολόγηση, και να τα βγάλουν πέρα» τόνισε ο πρώην Υφυπουργός και πρόσθεσε ότι η ΝΔ θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που έχει αφήσει αναξιοποίητα η σημερινή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.