HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Στις 5 με 7 Οκτωβρίου το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα "Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο", του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστη...

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα "Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο", του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 5-7 Οκτωβρίου 2018 στους χώρους του σχολείου.

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο θ’ αρχίσει τις εργασίες του την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Λ.Π.Π. Οι  κεντρικοί ομιλητές στην έναρξη του Συνεδρίου θα είναι ο κ. Μάνος Δανέζης, καθηγητής  αστροφυσικής,  μέλος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος την Παρασκευή στις 18.30 θα αναπτύξει το θέμα «μετασχηματισμός του κενού χώρου σε ύλη και ενέργεια, ο ανθρώπινος βιουπολογιστής» και ο κ. Τεύκτρος Μιχαηλίδης, Διδάκτωρ των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI) – Συγγραφέας που θα μιλήσει στις 19.15 την Παρασκευή 5/10 με θέμα «η γεωμετρία ως αρωγός στην γλωσσική διδασκαλία».

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.