HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ και μένει το -3

Η τιμωρία που επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό στην ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Super League, ...

Η τιμωρία που επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό στην ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Super League, απορρίφθηκε. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ένωσης, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει το -3 στη βαθμολογική της συγκομιδή, οι δύο αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας και το χρηματικό πρόστιμο 73.250 ευρώ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για οριστική ποινή, διότι δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για τις ΠΑΕ να προσφύγουν σε άλλο -εντός των συνόρων- όργανο για τέτοιες περιπτώσεις.

H έκθεση της Αστυνομίας, έκανε λόγο για βιαιοπραγίες από πλευράς οπαδών του δικεφάλου, οι οποίοι «εξήλθαν από τις Θύρες 1 και 35 και επιτέθηκαν στις διμοιρίες που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, μάρμαρα, μπουκάλια, φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ κ.α. αντικείμενα», όπως αναφερόταν σχετικά.

Έτσι, η βαθμολογία έχει ως εξής:
ΠΑΟΚ 16
Ατρόμητος 16
Ολυμπιακός 13
Άρης 12
Παναθηναϊκός 10
ΑΕΚ 10
Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.
Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.