HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 3 στα 3 με άνετη τεσσάρα (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ)

Χάρμα ιδέσθαι ήταν στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Καλαβρύτων και μέσα σε 29 λεπτά καθάρισε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Αιγίου, σημειώνοντας σε α...

Χάρμα ιδέσθαι ήταν στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Καλαβρύτων και μέσα σε 29 λεπτά καθάρισε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Αιγίου, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα 4 τέρματα.Με αυτή την νίκη η ΑΕΚ έκανε το 3 στα 3 και διατήρησε το απόλυτο στις νίκες. 
Από το πρώτο λεπτό φάνηκαν οι άγριες διαθέσεις των παικτών του Κωστή Βλάχου, αφού στο πρώτο μόλις λεπτό σημείωσαν τέρμα με τον Σταματόπουλο αλλά ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.
Ακολούθησε όμως ένα εικοσάλεπτο φωτιά με τέσσερα τέρματα και εκπληκτικό ποδόσφαιρο. 
Στο 9΄λεπτό ο Κουτρουμάνης εβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Γιαννόπουλο που με εκπληκτικό γυριστό σουτ κεραυνοβόλησε τον Κουτσοσπύρο. Στο 16΄πάλι το... "τανκ" Μιχάλης Γιαννόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας των Καλαβρύτων και ένα λεπτό αργότερα κέρδισε καθαρό πέναλτι που ο ίδιος μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας χατ-τρικ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νίκος Ντάλλας με ωραια κεφαλιά στο 29'
Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 35' ο Δημήτρης Καλαμαράς που... σημάδεψε το δοκάρι...
Στο δευτερο ημίχρονο και κάτω από δυνατή βροχή, η ομάδα των Καλαβρύτων, έριξε στροφές. Σημαντικές ευκαιρίες αυτή του Κουτρουμάνη στο 57' και του Αναγνωστόπουλου στο 85'. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι που στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν καμία ευκαιρία, να σημειώσουν ένα τέρμα με τον Μανίκα στο 53' 
Συνθέσεις: 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (57 Παπαδόπουλος), Παπαχριστόπουλος (82' Καλαμαράς), Ντάλλας, Φάκος, Σταύρακας, Κουτρουμάνης, Μενύχτας, Γιαννόπουλος (63 Αναγνωστόπουλος), Σταματόπουλος (72 Γ.Τσαβαλάς)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτσοσπύρος (46 Ραυτόπουλος), Ντέντης, Προδρομάκης, Μηλιάκης (46 Πολυχρονόπουλος), Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας, Jergli, Θεοτοκάτος, Λαμπρόπουλος (69 Διαμαντόπουλος), Λιακόπουλος (43 Αγγελόπουλος)








Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Φλόγα Ροδιάς-Αυτόνομη 3-1
Αετός Ρίου-Φλόγα Κ. Καστριτσίου 1-0
Κεραυνός Σελιανιτίκων-Αργυρά 0-3 α.α
Αστέρας Τέμενης-Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων 3-0 
Κεραυνός 2016-Αιγείρα/Ακράτα 1-2
Δόξα Ελαιώνα-Άνω Καστρίτσι 2-0  
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
δειτε τα στιγμιότυπα (κάμερα Ηλίας Ροϊδούλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.